Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Mit csináljak?
Ezt neked kell eldöntened. Mi írhatjuk, hogy hagyd annyiban, ha nem vagy rá képes. Írhatjuk, hogy folytasd, ha arra szintén nem vagy képes.
Neked kell átértékelni az egészet, te látod, hogy a barátnőd megbánta-e amit tett, mi is van köztetek pontosan jelenleg. De valószínűleg ha idővel ismét ki is alakul a bizalom, tudat alatt akkor is félni fogsz attól, hogy ez újra megtörténik. Esetleg féltékennyé is válsz, ami viszont nem jó se neked, se neki. Szerintem ha az egyik fél megcsalja a másikat, ott már csak a továbblépés segíthet, de én ilyen vagyok. Ha te idővel tudsz bízni benne, mert úgy gondolod, hogy megbánta, és cselekedetekkel bizonyítja(és ez nagyon fontos!!) hogy jóvá teszi, akkor van értelme megpróbálni, de ha csak ígérget, vagy nem is bánta meg igazán, vagy te nem vagy képes újra bízni benne idő után sem, akkor felesleges húzni egymás idejét. Ezt ő rontotta el.
19/L
Sajnos igaz az, hogy akik fiatalon jönnek össze, azok nem fognak örökké együtt maradni.
Ha már megcsalt és szünetet tartotok, akkor ez könnyen lehet a vége. Ami nagyon fáj...
de van, hogy tovább kell lépni. Ő már megtette.
Amikor elmondta, akkor a bocsánatod kérte és megígérte, hogy többé nem tesz ilyet?
"Sajnos igaz az, hogy akik fiatalon jönnek össze, azok nem fognak örökké együtt maradni."
Szüleim, és az ő szüleik mind fiatalon jöttek össze és együtt is maradtak - édesanyámék ráadásul pont akkor, amikor édesapám elment katonának, szóval.
Roppant mód függ az ember jellemétől, hogy meddig tart egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!