Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak olyan nagy dolgot a megcsalásból, mintha az a világ vége lenne?
Egy rossz párkapcsolat velejárója a megcsalás. Szépen túl kell lépni. Attól semmi sem fog változni, ha megvered azt a csajt, akit megkefélt a pasid helyetted. Lehet, hogy jobb fej is, mint te.
Ilyenkor van az, hogy a megcsalt feleknek magukba kellene nézni.
Miért kéne bárkit is megverni?!
Aki menni akar, annak előzékenyen kinyitom az ajtót. Ha van nálam cucca, még össze is pakolom neki.
A kérdező csak azt akarja ezzel bebizonyítani, hogy a világ sheggfeje:D
Sikerült!!!
Téged nem zavar, hogy egyik xar kapcsolatból vergődsz a másikba.
Egyrészt nem mindenki kapcsolatfüggő. Másrészt más egy kapcsolatot akar, amiben boldog.
Szóval liánozol és szerinted ez jó. Hát akkor csináld csak, nem fogunk téged az ellenkezőjéről győzködni.
Amikor az én házasságom tönkre ment, próbáltam megjavítani, de amikor belefáradtam abba, hogy csak én erőlködök, akkor elváltam. Más férfire rá sem néztem amíg feleség voltam, pedig már évek óta nem nagyon volt szex. A válás után is kb fél év volt mire letisztáztam magamban a dolgokat és új kapcsolatba kezdtem.
De ehhez mondjuk intelligencia kell.
N 42
Nem, egy rossz kapcsolat vele járója, hogy megoldjuk a problémát vagy szakítunk!! Normális, gerinccel rendelkező ember nem alázza meg a másikat és b*aszik félre, hanem véget vet a kapcsolatnak és csak UTÁNA megy a farka/puncija után! Ez az alap és ez kéne legyen a normális.
Agyam eldobom, hogy némelyek úgy gondolják egy szar kapcsolat feljogosít a félrekefélésre. Hányinger! Azt hiszed úgy csak a rossz kapcsolatokban van megcsalás?! Baromira nem. Néhány ember jó dolgában már nem tudja mit csináljon és mivel a gerincét elhagyta útközben vagy eleve nem is volt neki, így hát úgy véli neki jár, hogy mást is f*aszra húzzon vagy más farkába is beleüljön, aztán meg hazamegy mint aki jól végezte dolgát.
Csak akkor nem értem mi a pitsának vagy ember egy olyan emberrel, akivel nem működik a kapcsolat és minek pocsékolod az idődet...Ja tudom, mert az ilyen gyáva férgeknek nincs vér a pucájukban, csak abban jók hogy sunnyogjanak és a másik háta mögött kúrogassanak, megalázva ezzel őt. Szép, bravó..!
Filozófia XD
Oké, szia. Mehetsz tovább akkor. Következő!
Egyrészt ha szar a kapcsolat, és nem akarod megjavítani, akkor le kell zárni. Pont.
Másrészt miért csak az egyik oldalt elemzed, hogy férfiként megdugod a másik nőt?
Vajon a másik oldal is belefér? Ha a nőd rád unt, akkor nyugodtan nyalhatja más a puniját, és kefélheti fényesre, majd max utána közli veled, hogy ja, bocsi, le vagy váltva, szia? Akkor ez így rendben is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!