Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok így a világ vége előtti utolsó napon?
Mi a barátnőmmel egész nap sírtunk :'(
18/L és 22/F

Aztán mi lesz ha elmarad?
Engem meg nem is érdekel, ha jönni akar akkor legyen nagyon gyors aztán utána biztos nem fog érdekelni!

Páromnak csomagolom az ajándékot amit holnap adok át neki.
Ha nektek a holnapi az utolsó akkor pápá. Én még eltöltök itt az élők között pár évtizedet. :)

Én "kitartóan virrasztok" minden nap. Nagyon várom a szabadítás napját és azt hogy béke legyen a földön.
Nem tudjuk, mikor lesz az utolsó nap. Az tuti a világnak nem lesz vége - csak a gonoszok tünnek el.
„Kitartóan virrasszatok hát, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát” /Mt 25:13/
"Egy kis idő még, és nincs többé gonosz, Nézed a helyét, és nincsen sehol. A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében." /zsolt 37:10-11/

utolsó, amúgy veled értünk egyet :(
nem úgy lesz vége h meghalunk és kész hanem vmi rossz időszak jön mint pl háború v ilyesmi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!