Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálnak olyan nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak olyan nagy dolgot a megcsalásból, mintha az a világ vége lenne?

Figyelt kérdés

Egy rossz párkapcsolat velejárója a megcsalás. Szépen túl kell lépni. Attól semmi sem fog változni, ha megvered azt a csajt, akit megkefélt a pasid helyetted. Lehet, hogy jobb fej is, mint te.

Ilyenkor van az, hogy a megcsalt feleknek magukba kellene nézni.

2019. aug. 16. 17:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha rossz a párkapcsolat akkor feljogosit a megcsalasra? Vagy szakitasz vele vagy megbeszelitek! Nem megalazod meg egy megcsalással.
2019. aug. 16. 17:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy normális embernek egy rossz kapcsolat velejárója vagy annak a megjavítása vagy pedig a szakítás. Illetve alap belső morál kérdése, hogy ha valakit szeretsz vagy legalább tiszteled akkor nem kefélsz mással. Ha pedig egyik sem igaz rá akkor egyszerűen nem jössz vele össze.
2019. aug. 16. 17:10
 3/19 anonim ***** válasza:
98%
Napi provokatív kérdésünket olvassák...
2019. aug. 16. 17:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért csinálnak úgy az emberek, mintha a megcsalás megoldás lenne a párkapcsolati problémákra? A megcsaló fél miért nem képes megtisztelni azzal a párját, hogy véget vet a kapcsolatnak, ha ennyire nem érzi jól magát benne? A megcsaló fél miért képzeli azt magáról,hogy ő akkora nagy szám, hogy a partnere egy ilyen megaláztatás után majd még nyalizni fog neki? Az ilyen embereknél akárki csak jobbat találhat.
2019. aug. 16. 17:12
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Megint egy frusztrált kis méregzsák...:D
2019. aug. 16. 17:13
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Kb. annyi, amit az #1-es ír. Ha rossz a kapcsolat, akkor vagy dolgozol rajta, hogy visszataláljatok a másikhoz, vagy véget vetsz neki és mindenki megy a saját maga útján tovább. Nem raboljuk egymás idejét, nem hitegetjük a másikat, miközben már mással vagyunk titokban.

Amúgy igazad van, teljesen felesleges bárkit megverni egy megcsalás miatt. Én biztos, hogy senkit nem vernék meg, de segítenék csomagolni a páromnak ilyen esetben. Nem kockáztatnám a testi épségem azzal, hogy nekimegyek valakinek.

2019. aug. 16. 17:18
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem provokatív a kérdés. Az érzi provokatívnak, akire vonatkozik. Az égvilágon semmi baj nincs a megcsalással, hiszen alap, hogy ha rossz a kapcsolat, de még nem tudnak elengedni, akkor meg fognak csalni. A megcsalásban az a rossz, hogy veled történik, és az egoista éned a földbe döngöli. Kívülről nézve egy természetes folyamat, hiszen mindenki olyan embert választ, akivel boldog. Ennek meg gyakran az az ára, hogy a másikat lapátra tesszük, még szakítás előtt.

Gondolkozzatok el ezen.

2019. aug. 16. 17:27
 8/19 A kérdező kommentje:

"Ha rossz a kapcsolat, akkor vagy dolgozol rajta,"

Miért kéne dolgozni rajta? Ha rossz a kapcsolat, és megismerek egy olyan nőt, aki jobb, mint akivel együtt vagyok, miért kellene vesztegetnem az időt arra, hogy még hazamegyek, leülök megbeszélni stb... A saját boldogságom teszem kockára. Lehet, addigra lenyúlják az új csajt. Ezt meg nem fogom hagyni. Kihasználom az alkalmat és bebiztosítom magam, még ha ennek az is az ára, hogy a jelenlegi párom megcsalom. Az én boldogságom fontosabb, mint egy olyan emberé, aki már hidegen hagy. Ígyis-úgyis véget vetettem volna a kapcsolatnak. A lényegen nem változtat, hogy az új nővel korábban vagy hamarabb feküdtem le.

Ez az én filozófiám.

2019. aug. 16. 17:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
És most még is mit akarsz a kérdéseddel elérni? Meggyőzni az emberiséget, hogy minden úgy van ahogyan azt te mondod?
2019. aug. 16. 17:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem filozófia. Ahhoz gondolatok kellenek. Te meg csak a farkad után mész, ami ösztön.
2019. aug. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!