Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak olyan nagy dolgot a megcsalásból, mintha az a világ vége lenne?
Egy rossz párkapcsolat velejárója a megcsalás. Szépen túl kell lépni. Attól semmi sem fog változni, ha megvered azt a csajt, akit megkefélt a pasid helyetted. Lehet, hogy jobb fej is, mint te.
Ilyenkor van az, hogy a megcsalt feleknek magukba kellene nézni.
Kb. annyi, amit az #1-es ír. Ha rossz a kapcsolat, akkor vagy dolgozol rajta, hogy visszataláljatok a másikhoz, vagy véget vetsz neki és mindenki megy a saját maga útján tovább. Nem raboljuk egymás idejét, nem hitegetjük a másikat, miközben már mással vagyunk titokban.
Amúgy igazad van, teljesen felesleges bárkit megverni egy megcsalás miatt. Én biztos, hogy senkit nem vernék meg, de segítenék csomagolni a páromnak ilyen esetben. Nem kockáztatnám a testi épségem azzal, hogy nekimegyek valakinek.
Nem provokatív a kérdés. Az érzi provokatívnak, akire vonatkozik. Az égvilágon semmi baj nincs a megcsalással, hiszen alap, hogy ha rossz a kapcsolat, de még nem tudnak elengedni, akkor meg fognak csalni. A megcsalásban az a rossz, hogy veled történik, és az egoista éned a földbe döngöli. Kívülről nézve egy természetes folyamat, hiszen mindenki olyan embert választ, akivel boldog. Ennek meg gyakran az az ára, hogy a másikat lapátra tesszük, még szakítás előtt.
Gondolkozzatok el ezen.
"Ha rossz a kapcsolat, akkor vagy dolgozol rajta,"
Miért kéne dolgozni rajta? Ha rossz a kapcsolat, és megismerek egy olyan nőt, aki jobb, mint akivel együtt vagyok, miért kellene vesztegetnem az időt arra, hogy még hazamegyek, leülök megbeszélni stb... A saját boldogságom teszem kockára. Lehet, addigra lenyúlják az új csajt. Ezt meg nem fogom hagyni. Kihasználom az alkalmat és bebiztosítom magam, még ha ennek az is az ára, hogy a jelenlegi párom megcsalom. Az én boldogságom fontosabb, mint egy olyan emberé, aki már hidegen hagy. Ígyis-úgyis véget vetettem volna a kapcsolatnak. A lényegen nem változtat, hogy az új nővel korábban vagy hamarabb feküdtem le.
Ez az én filozófiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!