Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hány nő van most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány nő van most betojva, hogy kezd népszerű lenni a DNS vizsgálat?

Figyelt kérdés
Az etnikai becslés és az elszármazott rokonok megkeresése a cél, de ha az egész család elvégzi, akkor kiderül ha nem az apa a genetikai apa.

2019. aug. 14. 07:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
60%

#60 Hát Te nagyon egyszerű vagy, már ne is haragudj...

Kicsit gondolkodni is kéne (bár megfigyeltem, férfiaknál ez gyakran okoz gondot, ha valami nem egyértelmű).

Én le merem fogadni, az #59-nek vagy nem lehet gyereke, vagy tuti biztos benne, hogy nem akar, ezáltal nem is lesz. A lényeg, hogy tudja magáról, hogy x ok miatt nem fog ilyen helyzetbe kerülni.

2019. aug. 23. 07:53
 62/68 A kérdező kommentje:
61: Talán rossz férfiakat figyelsz meg, és túl soviniszta vagy. :*
2019. aug. 23. 09:00
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Ahelyett hogy beismernéd hogy tényleg egy balf**** aki más gyerekét neveli fel, inkább "egyszerűnek" titulálsz engem, pont mintha legalábbis valami sértés lenne :D

Igen, egyszerű vagyok: élvezem az agglegény életet, jól keresek, és nem viszi el egy nő sem felesleges cuccokra, meg nem zengi körbe a lakásomat a rikácsolása sem :))

2019. aug. 23. 10:57
 64/68 anonim ***** válasza:
0%
Rosszakat, valóban... Titeket 😂
2019. aug. 23. 11:50
 65/68 A kérdező kommentje:
64: Én viszont nem fogom egy hozzád hasonló nő alapján megítélni az összes nőt.
2019. aug. 23. 11:56
 66/68 anonim ***** válasza:
0%

Még jó, hogy nem mindenki ilyen, mint ti... Hála Jó Istennek az én gyerekeimmel nem akartak DNS tesztet csináltatni.

De ez elég általánosítás...

"De hát mire is számítanánk: nők. :D

Sose lesznek képesek racionálisan látni egy ilyen problémát, könnyebb picsogni meg vinnyogni mint felelősséget vállalni: ha félrekúrnak akkor meg a férjüket hibáztatni :D"

(Leszarom, kedves kérdező, hogy nem te írtad, megvan az egyetértés köztetek...)

2019. aug. 23. 12:10
 67/68 A kérdező kommentje:
66: Én veled ellentétben nem foglak más véleményével összemosni. Nem vezet semmire a gyűlölködésed.
2019. aug. 23. 12:15
 68/68 anonim ***** válasza:

Én se azt mondom, hogy nincs olyan nő az életemben akikben megbízom, és évek óta megvan a tisztelet és a szeretet, hanem azt, hogy annak ellenére hogy nincs magasan a léc a hölgyek számára az én szememben (egymagasan van a férfiakéval), annak ellenére csak 3 nő tudta eddig megugrani az egész életem során, a számtalan férfi ismerősöm, munkatársam, barátaim mellett

Őszinteség, integritás, felelős gondolkodás, műveltség, humor, önérzetességtől mentes nyitott társalgás: na ezek amikre a nők túlnyomó része nem képes

2019. aug. 23. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!