Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány nő van most betojva, hogy kezd népszerű lenni a DNS vizsgálat?
#60 Hát Te nagyon egyszerű vagy, már ne is haragudj...
Kicsit gondolkodni is kéne (bár megfigyeltem, férfiaknál ez gyakran okoz gondot, ha valami nem egyértelmű).
Én le merem fogadni, az #59-nek vagy nem lehet gyereke, vagy tuti biztos benne, hogy nem akar, ezáltal nem is lesz. A lényeg, hogy tudja magáról, hogy x ok miatt nem fog ilyen helyzetbe kerülni.
Ahelyett hogy beismernéd hogy tényleg egy balf**** aki más gyerekét neveli fel, inkább "egyszerűnek" titulálsz engem, pont mintha legalábbis valami sértés lenne :D
Igen, egyszerű vagyok: élvezem az agglegény életet, jól keresek, és nem viszi el egy nő sem felesleges cuccokra, meg nem zengi körbe a lakásomat a rikácsolása sem :))
Még jó, hogy nem mindenki ilyen, mint ti... Hála Jó Istennek az én gyerekeimmel nem akartak DNS tesztet csináltatni.
De ez elég általánosítás...
"De hát mire is számítanánk: nők. :D
Sose lesznek képesek racionálisan látni egy ilyen problémát, könnyebb picsogni meg vinnyogni mint felelősséget vállalni: ha félrekúrnak akkor meg a férjüket hibáztatni :D"
(Leszarom, kedves kérdező, hogy nem te írtad, megvan az egyetértés köztetek...)
Én se azt mondom, hogy nincs olyan nő az életemben akikben megbízom, és évek óta megvan a tisztelet és a szeretet, hanem azt, hogy annak ellenére hogy nincs magasan a léc a hölgyek számára az én szememben (egymagasan van a férfiakéval), annak ellenére csak 3 nő tudta eddig megugrani az egész életem során, a számtalan férfi ismerősöm, munkatársam, barátaim mellett
Őszinteség, integritás, felelős gondolkodás, műveltség, humor, önérzetességtől mentes nyitott társalgás: na ezek amikre a nők túlnyomó része nem képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!