Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hány nő van most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány nő van most betojva, hogy kezd népszerű lenni a DNS vizsgálat?

Figyelt kérdés
Az etnikai becslés és az elszármazott rokonok megkeresése a cél, de ha az egész család elvégzi, akkor kiderül ha nem az apa a genetikai apa.

2019. aug. 14. 07:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
48: Nekem az jött le, inkább azért került elő a vallás, mert ilyen esetben képmutató volt az illető. Csak a magáról mutatott kép volt a lényeg, nem a tényleges értékei.
2019. aug. 15. 16:47
 52/68 anonim ***** válasza:
0%
#50: Azok a pasik (más szóval: a lúzerek) szerintem épp a gyárban görnyednek a napi második műszakban, hogy legyen pénzük a riherongy feleségüket meg a fattyú gyereküket eltartani 😁
2019. aug. 15. 16:48
 53/68 anonim ***** válasza:
82%
Valószínű... a tegnapi buzgón ellenkező most épp 71%-on álló válaszadó meg szerintem simán provokált... a #11-ben pl azt írja, hogy "...Vagy nem akart a férfi gyereket és a nő máshonnan lett terhes, vagy meddő a pasi, mindegy is. Örülnek, kötődnek a gyerekhez.... " - hát persze, teljesen életszerű, hogy egy férfi nem akar gyereket (tehát védekezik) ezért a nő máshonnan terhes lesz, akkor a férfi rögtön örülni fog a terhességnek, ahelyett, hogy gyanakodna, és apasági tesztet csináltatna.... mert a férfiak már csak ilyenek...
2019. aug. 15. 16:53
 54/68 anonim ***** válasza:
84%
#53: Ennél már csak az az eset viccesebb (asszem Tom Leykis Show-ban hallottam, vagy MGTOW-os fórumon) hogy a férfi vaszektómiát csináltat magán, aztán a nője terhes lesz: na ezt magyarázza ki 😄
2019. aug. 15. 18:52
 55/68 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekelne olyan véleménye, aki érintett a témában. Bármelyik oldalról.
2019. aug. 21. 20:05
 56/68 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen általam ismert sztorinál a férj miatt már biztos nem kell aggódjon a nő, mert pár éve meghalt, sőt, el is voltak válva. (Abban sem vagyok biztos, hogy nem tudott a dologról...)

Ellenben a gyereke ha megtudná, biztos nem lenne pozitívum, mondjuk már bőven felnőtt ő is.

Viszont ez még kacifántosabb lenne DNS szempontjából is, ha a testvér-téma felmerül, hogy kinél mi egyezik.

Az addig oké, hogy van egy hivatalos testvére, akivel közös az anya, papíron az apa is (de ugye féltestvér, mivel az adott illető nem a hivatalos apától van.)

A biológiai apának az egykori házasságából van 1 gyerek. Féltestvér, oké.

És itt jön a furcsaság. A biológiai apa pár évvel később gyereket csinált a szóban forgó nő féltestvérének.

Na, a 2 anya 2 gyereke között tkp milyen biológiai kapcsolat mutatható ki?

(Tudom, ez nem pont a kérdésre válasz, de ezen sokat gondolkodtam már, mivel igen közeli rokonságomról van szó.)

2019. aug. 21. 22:42
 57/68 A kérdező kommentje:
56: Ha jól tudom valamenyik vállalat (nem tudom konkrétan melyik) jelzi, hogy becsült rokoni kapcsolat: "testvér", illetve "féltestvér". Tehát kevesebb közös szegmens esetén, már féltestvért becsül.
2019. aug. 22. 11:36
 58/68 anonim ***** válasza:
100%

Feltettem én is ugyanezt a kérdést ma, tömegével jött a sok nő ellenkezni meg védeni magukat hogy ők nem ilyenek, meg hogy "otthagynák a férjüket ha gyanakodna" meg ilyen f***ágok 😂

De hát mire is számítanánk: nők. :D

Sose lesznek képesek racionálisan látni egy ilyen problémát, könnyebb picsogni meg vinnyogni mint felelősséget vállalni: ha félrekúrnak akkor meg a férjüket hibáztatni :D

2019. aug. 22. 17:26
 59/68 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom de azt igen hogy én ettől nem félek,nem féltem és nem is fogok soha :)
2019. aug. 22. 20:58
 60/68 anonim ***** válasza:
100%

#59: Tehát (ha férfi vagy) te azt mondod hogy felnevelnéd más férfinak a gyerekeit

Úgy, hogy bármikor betoppanhat az ajtón, megsimogathatja a buksidat hogy milyen ügyes kis apuka vagy, hogy amíg ő odakint éli vígan az életét felelősségek nélkül, te magadra veszed azt a feladatot is ami nem a tiéd lett volna, egyszerűen csak meg akartad mutatni mindenkinek hogy te mennyire nagylelkű és önfeláldozó vagy

*taps... taps... taps*

2019. aug. 22. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!