Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány nő van most betojva, hogy kezd népszerű lenni a DNS vizsgálat?
Az egyetlen általam ismert sztorinál a férj miatt már biztos nem kell aggódjon a nő, mert pár éve meghalt, sőt, el is voltak válva. (Abban sem vagyok biztos, hogy nem tudott a dologról...)
Ellenben a gyereke ha megtudná, biztos nem lenne pozitívum, mondjuk már bőven felnőtt ő is.
Viszont ez még kacifántosabb lenne DNS szempontjából is, ha a testvér-téma felmerül, hogy kinél mi egyezik.
Az addig oké, hogy van egy hivatalos testvére, akivel közös az anya, papíron az apa is (de ugye féltestvér, mivel az adott illető nem a hivatalos apától van.)
A biológiai apának az egykori házasságából van 1 gyerek. Féltestvér, oké.
És itt jön a furcsaság. A biológiai apa pár évvel később gyereket csinált a szóban forgó nő féltestvérének.
Na, a 2 anya 2 gyereke között tkp milyen biológiai kapcsolat mutatható ki?
(Tudom, ez nem pont a kérdésre válasz, de ezen sokat gondolkodtam már, mivel igen közeli rokonságomról van szó.)
Feltettem én is ugyanezt a kérdést ma, tömegével jött a sok nő ellenkezni meg védeni magukat hogy ők nem ilyenek, meg hogy "otthagynák a férjüket ha gyanakodna" meg ilyen f***ágok 😂
De hát mire is számítanánk: nők. :D
Sose lesznek képesek racionálisan látni egy ilyen problémát, könnyebb picsogni meg vinnyogni mint felelősséget vállalni: ha félrekúrnak akkor meg a férjüket hibáztatni :D
#59: Tehát (ha férfi vagy) te azt mondod hogy felnevelnéd más férfinak a gyerekeit
Úgy, hogy bármikor betoppanhat az ajtón, megsimogathatja a buksidat hogy milyen ügyes kis apuka vagy, hogy amíg ő odakint éli vígan az életét felelősségek nélkül, te magadra veszed azt a feladatot is ami nem a tiéd lett volna, egyszerűen csak meg akartad mutatni mindenkinek hogy te mennyire nagylelkű és önfeláldozó vagy
*taps... taps... taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!