Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hány nő van most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány nő van most betojva, hogy kezd népszerű lenni a DNS vizsgálat?

Figyelt kérdés
Az etnikai becslés és az elszármazott rokonok megkeresése a cél, de ha az egész család elvégzi, akkor kiderül ha nem az apa a genetikai apa.

2019. aug. 14. 07:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
93%
Eddig is népszerű volt, de ahogy eddig is, most is drága, így nincsenek nagyobb lebukás veszélyben.
2019. aug. 14. 07:31
 2/68 anonim ***** válasza:
86%
hány férj van betojva, hogy még itt-ott is van pár gyereke?
2019. aug. 14. 07:40
 3/68 anonim ***** válasza:
31%

Tudom hogy a dns vizsgálat a biztos, de sok apró tulajdonság is utal arra hogy ki kitől származik.

Akinek eddig sejtése volt, az minek csináltatná meg a drága tesztet?

Hidd el, nyilt titkok ezek, csak mindenkinek az az érdeke hogy erről nem kell beszélni.

El sem tudod képzelni hány pasinak félelme az hogy kiderül a tágabb család előtt hogy valójában nemzőképtelen?

Kicsit túl kihegyezted egyoldalúra a kérdést.

2019. aug. 14. 07:51
 4/68 anonim ***** válasza:
82%
Hát persze, mert nagyrészt csak a nők a bűnösök ugye kérdező? Kicsit sem süt rólad hogy utálod a nőket. A szerencsétlenségedért ne őket okold.
2019. aug. 14. 08:00
 5/68 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem sok.Kb annyi mint pasi.

Nem hiszem,hogy az a nő vagy pasi akinek sejtése van arról,hogy nem az a gyereke apja aki papírforma szerint is az, majd rögtön kér egy DNS tesztet. Ez általában akkor van ha az apa nagyon nem akarja elismerni a gyereket,és Ő próbálkozik azzal,hogy hátha nem az Övé mégsem.

2019. aug. 14. 08:19
 6/68 anonim ***** válasza:
37%

Előzők, láthatóan gyomorból reagáltatok... a helyzet az, hogy a DNS teszt megerősíti vagy kizárja egy ADOTT FÉRFI apaságát... annak semmivel se nő a valószínűsége, hogy az 5 évvel ezelőtti egy éjszakás kapcsolatom bebizonyítja, hogy én vagyok a biológiai apa, mert ahhoz én is kellenék... viszont akinek a nyakába varrta, az 2 egyszerű nyálmintával cirka 40 eFt-ért (ami azért nem túl drága, lássuk be) simán bebizonyítja, hogy nem ő az.

A férfiakat ez akkor veszélyeztetné, ha létezne polgári ügyekben is használható DNS adatbázis - de ilyen NINCS a világon sehol se.

2019. aug. 14. 08:36
 7/68 anonim ***** válasza:
94%

Pont ez az, hogy elég drága. Ilyet úgy szoktak kérni, hogy kinek milyen felmenői lehettek, de ebből nem derül ki, hogy ki az apa, vagy ki nem, mert az egész családot nem vizsgálják. Egyébként ha nem az apaság megállapítása a cél, akkor csak minden családtagnak kielemzik a felmenőket.

A privát dns-vizsgáltot lehet apaság megállapítására kérni. Olyat ismerek, akinek hirtelen váláskor jutott eszébe, hogy a 10 éve született fia biztos nem az övè. Nehogy fizetni kelljen.

Természetesen az övé. De a fia azóta gyűlöli, amiért havi 30 ezer forint miatt megtagadta.

Vagyis nem az eredmény okoz gondot a kapcsolatokban. Hanem eleve az a tény, hogy az egyik fél igényt tart a vizsgálatra. Kicsit jobban meg kéne gondolni, hogy kinek csináltok gyereket, és ahol nincs bizalom (dns vizsgálat, külön kassza házassági szerződéssel, kamerák a lakásban, gps a telefonon, stb.) ott ne gyűrűt vegyetek, hanem gumi óvszert.

2019. aug. 14. 08:49
 8/68 anonim ***** válasza:
29%
Jajj, de haragban vannak egyesek a szimpla tényekkel...
2019. aug. 14. 08:51
 9/68 anonim ***** válasza:
78%
#7, ugye az ősrégi alapkérdés a témában: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
2019. aug. 14. 08:53
 10/68 A kérdező kommentje:

Egyrészt már egyáltalán nem drága az itthon elérhető apasági vizsgálathoz mérten sem. (Azt sem mondom, hogy olcsó, de nem luxus...)

Másrészt nem kell kontrázni, férfiakról kérdezni. Én most a nőkről kérdeztem, akik egy másik férfi gyerekét neveltetik fel a férjükkel.

"Hát persze, mert nagyrészt csak a nők a bűnösök ugye kérdező?" - ilyen esetben ki lenne a bűnös? Belátod, vagy sem, a nők több életet tudnak tönkretenni egy ilyen titokkal. A gyerek, a férj és az apai nagyszülők is tönkremehetnek lelkileg.

- Szerintem sokan félreértitek, nem az apasági DNS tesztre gondolok, hanem a mostanában reklámban is szereplő tesztekre. Ezek arra hivatottak, hogy feltárják a másod, harmad, stb unokatestvéreket és olyan embereket, akiknek osztozol bizonyos részben a dns szegmensedben. Emellett próbál - egyelőre még vitathatóan - etnikai becsléseket adni.

2019. aug. 14. 08:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!