Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képesek a nők arra, hogy fű alatt felneveltetik a férjükkel azt a gyereket, akit egy alfával dugtak össze? Miféle erkölcs az ilyen?
És milyen erkölcsű férfi az, aki bár házas, mégis szexpartnerkeresőkre jár fel, vagy éppen szeretője van, úgy hogy a szerető nem is tud a feleségről, esetleg gyerekekről?
Nem szent egyik nem sem, sem a férfiak, sem a nők. Fölösleges csak az egyik nemet erkölcstelennek bélyegezni.
1-es
Keresd ki az érvelési hibádat, nekem nincs hozzá türelmem: [link]
És? Legalább lesz apja a gyereknek, szóval ebből a szemszögből a nő álláspontja érthető.
Egyébként meg senki nem kötelezni a nem alfát, hogy felnevelje a kölköt.
**
Nem az érvelése rossz.
De nem fogok belemenni a kicsinyes vitákba, hanem "a kérdésre" keresek választ. Aki erre nem képes, no offense, de lépjen tovább feltűnés nélkül.
4-es
Téged nem értettelek.
Nőként mondom, hogy a kérdezőnek igaza van.
Mert az egyes válasz kb. olyan releváns mint ha azt mondanám, hogy ma elbotlottam az úton. És barna hajam van. Akkor azért botlottam meg mert barna a hajam.
Szóval....igen.
Az 1es vagyok. Csak arra akartam rámutatni, hogy a kérdező úgy tette fel a kérdést, hogy "Hogy képesek a nők"... Tehát, mint ÖSSZES nő.
Pedig ez nincs így, és nem ennyire erkölcstelen minden nő, persze vannak ilyenek, de férfiban is vannak erkölcstelenek. Csak ennyi volt a kifogásolnivalóm...
Egyes, ne ferdíts, messze nem ezt írtad. Még szerencse, hogy ott marad az írásod örökre.
Az érvelésed az volt, hogy bezzeg a férfiak meg... ugyanúgy általánosítva.
Aztán meg puffogtattál egy üres frázist arról, hogy egyik nem <így amblokk, minden egyede> sem szent.
De szálljunk már le erről, nem érvelési/logikai kérdés ez.
Szeretném megtudni, hogy milyen gondolatmenet az, aminek nyomán képes valaki évekig szívni a forrásait valakinek, amire ráadásul az életben előforduló legnagyobb hazugsággal veszi rá az illetőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!