Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy képesek a nők arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képesek a nők arra, hogy fű alatt felneveltetik a férjükkel azt a gyereket, akit egy alfával dugtak össze? Miféle erkölcs az ilyen?

Figyelt kérdés

#apasági vizsgálat eredménye
2016. máj. 21. 20:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Breaking News: vannak szar emberek! Úristen, ki gondolta volna, mi? Egyesek szar emberek nők, akik más gyerekét neveltetik fel a férjükkel!!4! A pánik szükségtelen, kutatóink nagy erővel keresik a magyarázatot a "szar ember" problémára.

Következő témánk: miért engedi Isten, hogy gyerekkatonák gyilkolják egymást Afrikában? Riporterünk egyenesen Közép-Afrikából jelentkezik...

2016. máj. 21. 21:26
 12/25 anonim ***** válasza:
Erre létezik is már egy angol kifejezés. Beta provider, keress rá.
2016. máj. 21. 22:10
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
Ennek semmi köze az erkölcshöz, sajnos a kérdező, tudatlan, álltalánosít, és nem tudja megérteni az érett emberek gondolkodását
2016. máj. 21. 22:11
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Nekem egy kollégám járt így imádta a lányát, 4 év után valami vizsgálaton kiderült a kislánynak valami baja. A lényeg a szülőktől kellett csont velő vagy valami ilyesmi. És kiderült hogy bizony a kollégám nem az igazi apja.

Otthagyta őket, teljesen összetört. Ez kb. 12 éve volt, azóta talán egyszer láttam egy képen. Hát eléggé árnyéka volt önmagának.

Hogy milyen dolog ez, a legszemetebb. Hazugságban élni... Nincs is erre szó...

2016. máj. 21. 22:24
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Azért ott elég sok dolognak kellett félremennie, hogy ez így összejöjjön. Nem mondom hogy az én házasságom tökéletes, de pl kezdetnek egyikünk se lépne félre, soha semmilyen körülmények között. Szerintem az lenne az alap, hogy csak olyan emberrel kössünk házasságot, akivel ez adott.
2016. máj. 21. 22:54
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Erkölcs? Te meg itt jársz?

Bárcsak ez lenne a legerkölcstelenebb dolog egy házasságban...

Ha a gyerek és a család harmóniában és békében van, még lehetnek boldogabbak mint egy vérszerinti gyerek ostoba szülőkkel.

2016. máj. 21. 23:53
 17/25 A kérdező kommentje:

13-as

Magyarázd el kérlek "az érett emberek gondolkodását", iszom a szavaidat.

15-ös

Én értem és elfogadom, hogy nem tökéletesek a házasságok, sőt, akár a megcsalást is. Ami teljességgel elfogadhatatlan, hogy a nő felcsináltatja magát, majd a másik, számára csak erre jó férfit kihasználja és felnevelteti, pénzén élősködik és el is hiteti vele, hogy az övé a gyerek.

Most nem írom le, hogy ha velem csinálná ezt egy nő, mit tennék vele, mert letiltanának a moderátorok, ráadásul teljesen jogosan...

16-os

"Bárcsak ez lenne a legerkölcstelenebb dolog egy házasságban..." - WTF?

"még lehetnek boldogabbak mint egy vérszerinti gyerek ostoba szülőkkel." Ki nem szarja le? A férfit átbaszták a palánkon! Hogy mered boldognak nevezni a férfit önkényesen egy ilyen helyzetben?

Gondolom nő vagy...

2016. máj. 22. 08:57
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésedre a válasz: Sz.r erkölcsű nő, gusztustalan, k.va, stb stb stb. Most nyugodt vagy, vagy keressek neked egy Xanax-ot?

Az egyesnek teljesen igaza volt/van. Vannak sz.r emberek mindkét nemből, meg kell találni a megfelelő partnert és nem hisztizni. Én se csapkodom magam a földhöz, hogy minden férfi k.csög, mert akikkel eddig találkoztam, azok. Ez van, rossz döntéseket hoztam, megittam a levét, aztán továbbléptem. Az élet nem habostorta cukormázzal, voltak/vannak/lesznek ilyen nők is és férfiak is.

Még egy dolog, mi az, hogy "gondolom nő vagy", inkább te csak ne gondolkozzál, meg általánosítsál, hanem vegyél szépen vissza az arcodból, aztán keress egy normális nőt, bár kétlem, hogy ilyen hozzáállással egy értelmes nő képes lenne veled összejönni. Ha veled történt meg az eset, talán nem volt véletlen.

2016. máj. 22. 11:32
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

Az erkölcs fogalma alatt egy adott

társadalom által régebbi tapasztalatok alapján összegyűjtött és helyesnek ítélt viselkedési szabályok összességét értjük. Az erkölcs szabályai a társadalmi normák egyik típusát jelentik. Más megfogalmazás szerint az erkölcs azon elvek összessége, amelyek a helyes és helytelen, a társadalmi jó és rossz megkülönböztetését segítik a cselekvés szintjén.

Az erkölcs eredeti jelentése ennél tágabb körű volt: általában jelentette egy személy magatartásának módját, ezért jelentéstartalma és színezete az előtte alkalmazott jelzőtől függött (például „lovagi erkölcs”, „szerzetesi erkölcs”, „polgári erkölcs”, „paraszti erkölcs” vagy összetett jelzőként „jó erkölcsű”, „feslett erkölcsű” stb.) Ez utóbbi szóhasználat mai maradványa a jogban ismert "jó erkölcsbe ütköző" kifejezés.

Az erkölccsel kapcsolatos felfogások a történelem folyamán gyakran változtak és ma is különböző erkölcsi nézetek élnek egy időben. A közösségi szinten elfogadott úgynevezett

közerkölcs szabályai társadalmi csoportonként, kultúránként,

országonként , régiónként változnak. Az erkölcsi parancsok érvényességének filozófiai megalapozásával az etika foglalkozik.

Néhány erkölcsi alapelv

Az erkölcs forrásaitól és filozófiai megítélésétől függetlenül felismerhető néhány nyilvánvaló általános alapelv:

1. Ahhoz, hogy az emberiség képes legyen a tudásából következő megnövekedett felelősségének megfelelni, társadalmán belül fejlett közösségi szellemre és erkölcsre van szüksége. A közösségi szellem, közös akaratot, közös távlati célt jelent, valamint hatékony együttműködést ennek megvalósításában, a közös erkölcs pedig olyan értékrendet, amely viszonyítási alapot szolgáltat a helyes és helytelen, káros és hasznos cselekedetek megítéléséhez.

2016. máj. 22. 11:46
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, olyan vagy, mint aki soha nem járt ebben a világban :D

Rengeteg szar dolog, igazságtalanság, erkölcstelenség esik meg nap mint nap. Vannak hülye nők, és vannak hülye férfiak. A kérdésedben leírt dolgot az előbbiek követik el.

Mire jó ez a kérdés? :D Mit szeretnél hallani? Mindenki számára egyértelmű, hogy ez milyen dolog.

Ha veszekedni szeretnél, legalább légy egy kicsit kreatívabb a kérdéseddel :D

2016. máj. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!