Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morális szakadék van köztünk. Belefutottatok már ilyenbe?
"A korábbi két barátom megtisztelt azzal, amikor velem volt, csak én voltam neki"
Ez lenne az alap. Bocsesz. :)
Nézd, egyértelmű a kapcsolat halála. Idő kérdése.
Füst Milán 4 lábú asztal hasonlata:
1.Azonos vagy közelálló életstílus kell legyen
2. Szeretni de legalább elfogadni egymást. Egy embert nem lehet megosztóan szeretni. Vagy egészében szereted, vagy sehogy.
3. Szexuális stimmelés.
4. Gazdasági kapcsolat is (nyomor megöli egy idő után)
Köszi :)
Az a jó, hogy nem a hátam mögött csinálja és nem hazudozik róla (ilyenbe is belefutottam). De hiányzik a biztonság.
Ó igen,hallgattam,hogy x-y milyen jó nő,de am én vagyok a legfontosabb meg blabla.
Utólag visszagondolva,jó nagy marha voltam.:D Az egyik ilyen kis szép jánnyal kezdett ki a hátam mögött,aztán összejöttek,majd jött volna hozzám vissza,hát kellett a francnak.:D
Tudod, az a legnagyobb gond, hogy oké, nem hazudik, de akkor meg minek van veled? A haverok csajoznak, ő is akar, mert nehogymár lemaradjon, közben hidd el, a pasik harmadannyi nőnek sem jönnek be, mint azt ők hiszik, de sok a ba*atlan pi*a, már bocsi, hogy kimondom, és másznak bárkire, ezek a kölykök - mert ez baromi gyerekes - meg nem akarnak felnőni..te kb szaloncukrot árulsz egy édességboltban, ami szerintem rémesen megalázó.
Még mielőtt totál belegabalyodsz és leránt az iszapba, menekülj, vagy baromi sokat fogsz sírni..sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!