Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy férjem és köztem el tűnjön a szakadék?
Amikor megkérdezed, hogy mi a gondja, akkor mit mond?
Amúgy ne haragudj, de szerintem gáz, hogy egy gyerekre vagy féltékeny.
28/n
Könnyen előfordulhat, hogy a terhességed miatt megváltozott hormonális rendszered "kerget depresszióba", és "normális" állapotodban nem így látnád a helyzetet. Mint férfi mondom Neked, hogy 99%-ban, amikor a nők azt gondolják, hogy valamiért neheztel a férfi, vagy haragszik, vagy már nem szereti, stb., semmi de SEMMI nincs valójában, sőt, a férfi FEL SEM FOGJA, hogy neked ilyen gondolataid, problémáid vannak.
Ami a valószínű helyzet:
- szeret
- szereti a lányát, de
- szereti a közös gyereketeket is
- veletek akar maradni
Megnyugodtál? Hidd el, ha egy férfinak valami kínja van, mondani fogja. Csak Ti nők várjátok el, hogy gondolatolvasók legyünk... :-)))
Az első rá tapintott a lényegre.. Ne aggódj.. attól még titeket is nagyon szeret!
Az igaz, hogy a férfiak többsége nem tud mit kezdeni a helyzettel.. Nálad mennek a hormonális és testi változások, amikhez neki is hozzá kell szoknia, és most első sorban vigyáznia kell rád.. A szeretet amit egy férfi a párja iránt érez annak kb fele szexuális vágy (is).. ami miatt ilyen helyzetben elég fura helyzet alakul ki.. (előrébb kéne kerülnie a törődésnek, ami itt lehet hogy nem történt meg).
Ez a saját véleményem.. nem voltam apa jelölt, vszleg egy ideig nem is leszek, én így látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!