Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hány nő van most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány nő van most betojva, hogy kezd népszerű lenni a DNS vizsgálat?

Figyelt kérdés
Az etnikai becslés és az elszármazott rokonok megkeresése a cél, de ha az egész család elvégzi, akkor kiderül ha nem az apa a genetikai apa.

2019. aug. 14. 07:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
72%

"Pontosan ugyanannyit, mint a nők, ugyanis, annak a gyereknek apja is van, aki ugyanúgy részese a család tönkretételében." - egy jó nagy túróst, kérlek tisztelettel... hogy lehetne valaki olyanért felelős, amiről nem is tud???

Annyira kegyetlenül unalmas, hogy ahányszor felmerül bármi, ami nőkre kellemetlen, egyből jön a csípőből tüzelés femi-részről, hogy "bezzeg a férfiak..."

2019. aug. 14. 10:36
 22/68 anonim ***** válasza:
91%

Tehát örökbefogadtak egy gyereket majd öngyilkos lett mert nem tudta elfogadni hogy nem a sajátja. Az ilyennek kár örökbefogadni. Nem mindenkinek való. Ilyen értelmetlen öngyilkosságról még nem hallottam. Ráadásul az örökbefogadók átesnek pszichológiai vizsgálatokon is...

Mindenesetre igen, ez a rész pont nem kapcsolódik megfelelően a kérdező témájához.

2019. aug. 14. 10:38
 23/68 anonim ***** válasza:
88%

OFF: "Ilyen értelmetlen öngyilkosságról még nem hallottam." - pedig van szép számmal... az én egyik ismerősöm azért lett öngyilkos, mert képtelen volt megemészteni, hogy a lánya egy roma sráccal alapított családot - pedig szépen éltek. De neki az előítéletei fontosabbaknak bizonyultak a saját életénél... hát az ilyenre mit lehet mondani?

Az a baj, hogy nem lehet minden kattant mellé nem lehet dilidokit állítani.

2019. aug. 14. 10:57
 24/68 A kérdező kommentje:

Ebbe az irányba légyszi ne menjünk el. Attól még tragédia, ha ő maga is hibás, hogy nem beszélt az ellenérzéseiről az örökbefogadás után, de gondolom egyikünk sem tudná beleképzelni magát a helyébe. Nyugodjon békében.

Itt inkább a kérdés irányában írjunk.

2019. aug. 14. 11:05
 25/68 anonim ***** válasza:
100%

Nézd Kérdező, a kérdésedre válaszolva a DNS-vizsgálatok terjedése 2 féle embert érinthet negatívan, a "kakukkfióka-neveltető" csalókat meg a gyereknek a származásáról hazudó hazug szülőket. (ez utóbbi tényleg lehet férfi is)

Egyiket se tudom sajnálni, egyék szépen meg, amit főztek...

Ellenben az ilyen adatbázisok terjedése más tekintetben vet fel egy rakat 1984-jellegű problémát. Pl. hogy a nyilvános adatbázisokhoz a hatóságok is hozzáférnek mindenféle bírói engedély nélkül.

2019. aug. 14. 11:21
 26/68 anonim ***** válasza:
0%
100 ból 90.
2019. aug. 14. 11:34
 27/68 anonim ***** válasza:
13%
Én az ilyeneknél csak azt nem értem hogy egy fikarcnyi vonás sincs a gyerek külsejében amit az apjától örökölne?
2019. aug. 14. 11:45
 28/68 anonim ***** válasza:
14%

Ez nem "femizés", hogy visszakérdez valaki, hogy mi van akkor, ha a férfi félrekefél és gyereke lesz... Ilyen is van és nem is kevés és ezek eltitkolják a feleség/barátnő elől. Az nem gusztustalan? De, az. Aki szerint nem, az egy szánalmas hímsoviniszta.

Ugyanúgy gusztustalan az is, ha a nő félrekefél és gyereke lesz a szeretőtől, pluszban a férjével nevelteti fel. Az is hányinger.

A kérdésre, hány nő? Milyen nők? Akik félredugtak és onnan jött gyerek? Mert akkor nyilván 100/100 %. Vagy úgy egészében a nők? Mert ez nem tiszta. Nyilván azok a nők nem lesznek betojva, aki nem lép félre, de gondolom ezt nem kell magyarázni, csak nem vagy fogyatékos, nem?

Amennyiben a férjem apasági vizsgálatot kérne (nincs még se férjem, se gyerekem), alávetném magam, persze. Utána szépen elválnánk és láthatná a gyerekét két hetente hétvégén. Ugyanúgy megy ez, mintha azt hinném, hogy megcsalna, mert egy féltékeny pitsa vagyok és bekameráznám a lakást és kiderülne. Jogosan kitenne a pitsába és meg is érdemelném.

Egyszerű a sztori, nem?

Amúgy volt már hasonló kérdés, vagy 1000. Keresőt nem tudtad használni?

2019. aug. 14. 15:29
 29/68 A kérdező kommentje:

28: Ilyen nem volt, de muti melyik volt az. Akár mind az 1000 linket küldheted.

Nyilván a hűtlen nőkre gondoltam, akik férje otthon benyögi, hogy "rendeljünk a családnak DNS teszt csomagokat." Hogy kiderítsék, hogy van-e ismeretlen rokon, ki esetleg skandináv, olasz, görög, stb. (Gyakran van családos akció is a legtöbb ilyen cégnél). Az asszony meg fal fehér lesz.

2019. aug. 14. 15:38
 30/68 anonim ***** válasza:
67%

"Ugyanúgy gusztustalan az is, ha a nő félrekefél és gyereke lesz a szeretőtől, pluszban a férjével nevelteti fel. " - a hangsúly a második tagmondaton van, pont ebben különbözik a nő és a férfi szerepe ilyen tekintetben... egy nővel nem lehet csalással felneveltetni olyan gyereket, akit nem ő szült meg, ugye???

Bár ahogy mondod, ez puszta hímsovinizmus...:)))

2019. aug. 14. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!