Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent (het)?
Mi 5 éve vagyunk együtt. Már többször próbáltam szakítani. Az első két évben tudom, meg mindig mondta is szerelmes volt. De megmondta nem hagyja el az asszonyt. Vagyon, gyerek... Mindig gyengéd, bújós volt. Sokat mesélt. Tudom,hogy a nője kemény asszony, idővel arra is rájöttem, hogy kedvesem PAPUCS mellette. Idővel kialakult köztünk egyfajta bizalmi kapcsolat. Utoljára 5 órát töltöttem nála. Tehát nemcsak szex....Tudom, hogy a nő szekerét tolom. Miatta akar új autót stb. és ehhez én adom a plusz energiát, velem kompenzál, hogy az asszonya nem néz fel rá... Hálátlan egy szerep ez. Már többször próbáltam szakítani vele, de eddig még nem sikerült.
Biztos szeret téged de nem elég erős, hogy a megszokott életét feladja. Sőt lehet te tartod össze a házasságát.
16-os nagyon jól megfogalmazta a lényeget!!!
Én 3 éve vagyok szeretői viszonyban...ugyanígy látom a kapcsolatunkat. Többször próbáltam én is szakítani de vmi "baj-gond-probléma" mindig összehozott minket újra.
Legutóbb 3 hónapja történt hogy ki akartam lépni a kapcsolatból még aznap lebukott otthon...
Telefon ellenőrzés...hiszti...stb. Napokkal később rájött a felesége hogy én vagyok a plussz személy.
Együtt erősek vagyunk. Mellettem az lehet aki valójában a felesége mellett nem. Színjátékot játszik azóta is otthon, nálam pedig az aki valójában lenni akar.
19: Akkor miért nem hagyja ott az asszonyt? Ha már veled annyira csodálatos minden, miért nem vagytok nyíltan együtt?
Ne áltassátok már magatokat. Annyi a hiszékeny nő esküszöm tiszta szégyen. Ilyen dumával etetnek, mellette ugyanúgy keféli otthon az asszonyt is. Persze hogy legyezgeti az egodat, másképp nem tennéd szét a lábacskád neki. Ennyi a történet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!