Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez mit jelent (het)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent (het)?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem leszek népszerű a kérdésemmel, de kíváncsi lennék azok véleményére, akik jártak már hasonló cipőben, vagy épp most is ebben vannak: szeretői viszony. Mindketten házasok vagyunk, náluk van gyerek, nálunk nincs, negyvenesek vagyunk. Pár hónapja ismerkedtünk meg, vonzalom és szikra volt első látásra, és nem tartott sokáig, hogy egymásba gabalyodjunk, 2 hónapja találkozgatunk. Általában hetente egyszer tudjuk megoldani, és bár én megpróbáltam az érzelmi oldalát kihagyni a dologból, nem ment, és kezdek többet érezni iránta, de erről nem akarok beszélni vele, nem akarom elijeszteni, örülök, ha vele lehetek. Mostanában azt vettem észre, hogy máshogy viselkedik, gyengédebb velem, az együtt töltött időnek már csak egy része szex, a többi összebújás, puszilgatás, gyengédség, és néha pár elejtett mondat arról, hogy bárcsak egyedülállóak lennénk. Nincsenek illúzióim, szinte biztos vagyok benne, hogy ez továbbra is csak szex a részéről, de Ti, akik már voltatok ilyen helyzetben, mit gondoltok, mik a tapasztalatok, lehetséges, hogy többet érez irántam? Hogy tudjátok, tudtátok ezt az egészet kezelni?
2019. aug. 12. 13:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem a kérdésesedhez kapcsolódik, de miért nem váltok el? Ha mind a ketten (mert szerintem ő is), többet éreztek egymás iránt, mi lehet a baj? Inkább éltek egy boldogtalan kapcsolatban, és átveritek a "párotokat"?
2019. aug. 12. 14:07
 12/23 A kérdező kommentje:
#11 mivel nálunk nincs gyerek, nekem könnyebb dolgom lenne, ha valaha erre kerülne sor. De nem akarom őt elszakítani a gyerekeitől, hogy aztán majd engem gyűlöljön meg. Még csak rövid ideje "vagyunk együtt", semmit sem zárok ki, de követelőzni sem akarok.
2019. aug. 12. 14:12
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Én voltam hasonló szituban. Nőként. Nekem elmondta, hogy otthon már szinte semmilyen fizikai érintkezés nincs, és jólesik neki bármilyen fizikai érintkezés, ölelés, csókok, stb. Vigyázz, mert ez egy nagy csapda ám... :( Próbáld a helyén kezelni az érzéseidet, de ha nem megy, beszélj vele róla. Egy igazi szerető nem csak szexre jó (bár sokan úgy gondolják.. de szerintem egy szeretői kapcsolata egyfajta bizalmi viszony, nem csak dugás, már elnézést), hanem arra is, hogy vele őszintén megbeszélj mindent.
2019. aug. 12. 15:37
 14/23 A kérdező kommentje:
#13 köszönöm, Te hogy tudtad ezt lerendezni magadban? és mi történet veletek?
2019. aug. 12. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a huzavonával, csak a párodtól rabolod az időt. Egy illúzióban tartod a párod, ahogyan te is abban élsz a szeretőddel kapcsolatban.
2019. aug. 12. 16:54
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Mi 5 éve vagyunk együtt. Már többször próbáltam szakítani. Az első két évben tudom, meg mindig mondta is szerelmes volt. De megmondta nem hagyja el az asszonyt. Vagyon, gyerek... Mindig gyengéd, bújós volt. Sokat mesélt. Tudom,hogy a nője kemény asszony, idővel arra is rájöttem, hogy kedvesem PAPUCS mellette. Idővel kialakult köztünk egyfajta bizalmi kapcsolat. Utoljára 5 órát töltöttem nála. Tehát nemcsak szex....Tudom, hogy a nő szekerét tolom. Miatta akar új autót stb. és ehhez én adom a plusz energiát, velem kompenzál, hogy az asszonya nem néz fel rá... Hálátlan egy szerep ez. Már többször próbáltam szakítani vele, de eddig még nem sikerült.

Biztos szeret téged de nem elég erős, hogy a megszokott életét feladja. Sőt lehet te tartod össze a házasságát.

2019. aug. 12. 20:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mindketten ilyenek vagytok, legalább kezeld helyén a dolgokat és ne láss bele többet. Te vagy a használati tárgy, akit megkefél. Ne tartsd többre magatokat, mert annyit nem érsz neki hogy téged válasszon.
2019. aug. 12. 23:04
 18/23 A kérdező kommentje:
#16 köszönöm az őszinteséged
2019. aug. 13. 08:39
 19/23 anonim ***** válasza:
61%

16-os nagyon jól megfogalmazta a lényeget!!!

Én 3 éve vagyok szeretői viszonyban...ugyanígy látom a kapcsolatunkat. Többször próbáltam én is szakítani de vmi "baj-gond-probléma" mindig összehozott minket újra.

Legutóbb 3 hónapja történt hogy ki akartam lépni a kapcsolatból még aznap lebukott otthon...

Telefon ellenőrzés...hiszti...stb. Napokkal később rájött a felesége hogy én vagyok a plussz személy.

Együtt erősek vagyunk. Mellettem az lehet aki valójában a felesége mellett nem. Színjátékot játszik azóta is otthon, nálam pedig az aki valójában lenni akar.

2019. aug. 13. 19:51
 20/23 anonim ***** válasza:
62%

19: Akkor miért nem hagyja ott az asszonyt? Ha már veled annyira csodálatos minden, miért nem vagytok nyíltan együtt?

Ne áltassátok már magatokat. Annyi a hiszékeny nő esküszöm tiszta szégyen. Ilyen dumával etetnek, mellette ugyanúgy keféli otthon az asszonyt is. Persze hogy legyezgeti az egodat, másképp nem tennéd szét a lábacskád neki. Ennyi a történet.

2019. aug. 13. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!