Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent (het)?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem leszek népszerű a kérdésemmel, de kíváncsi lennék azok véleményére, akik jártak már hasonló cipőben, vagy épp most is ebben vannak: szeretői viszony. Mindketten házasok vagyunk, náluk van gyerek, nálunk nincs, negyvenesek vagyunk. Pár hónapja ismerkedtünk meg, vonzalom és szikra volt első látásra, és nem tartott sokáig, hogy egymásba gabalyodjunk, 2 hónapja találkozgatunk. Általában hetente egyszer tudjuk megoldani, és bár én megpróbáltam az érzelmi oldalát kihagyni a dologból, nem ment, és kezdek többet érezni iránta, de erről nem akarok beszélni vele, nem akarom elijeszteni, örülök, ha vele lehetek. Mostanában azt vettem észre, hogy máshogy viselkedik, gyengédebb velem, az együtt töltött időnek már csak egy része szex, a többi összebújás, puszilgatás, gyengédség, és néha pár elejtett mondat arról, hogy bárcsak egyedülállóak lennénk. Nincsenek illúzióim, szinte biztos vagyok benne, hogy ez továbbra is csak szex a részéről, de Ti, akik már voltatok ilyen helyzetben, mit gondoltok, mik a tapasztalatok, lehetséges, hogy többet érez irántam? Hogy tudjátok, tudtátok ezt az egészet kezelni?2019. aug. 12. 13:27
1/23 anonim válasza:
figyu, es mi van, ha tobbet erez? soha nem lesztek egyutt, mert gyava gerinctelen fergek vagytok mindketten. soha nem egyutt fogtok unnepelni, nem hozzad megy majd haza, megdugja otthon az asszonyt, aztan megy hozzad is:) megerdemlitek egymast es a szenvelgeseteket.
2/23 anonim válasza:
Nem leszel nepszeru a kerdessel az biztos.
Az esetek tobbsegeben nincs erzelemrol szo,illetve lehet a te reszedrol igen,es ezert kepzelsz bele tobbet mint ami.
Viszont ha te mar nem csak szexet latsz a dologban,erdemes inkabb kiszallni belole mert nagyot fogsz csalodni a kesobbiekben .
3/23 anonim válasza:
Mivel veled csak heti 1alkalmat van együtt és akkor is csak a jó oldalatok mutatjátok a másiknak ezért vannak illúzióitok és hamis érzelmeitek a másik felé. Képzeld el, hogy adtok a dolognak egy esélyt és elváltok. Majd melletted jár félre, téged fog elhanyagolni és sorolhatnám. Igazán sajnálom a feleségét
4/23 A kérdező kommentje:
1# Csak arra próbálok választ kapni, hogy mit jelenthet a változása. A véleményedet pedig köszönöm, de nem változtat semmin.
2019. aug. 12. 13:33
5/23 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a választ, az én fejemben is megfordult, hogy még addig kellene kiszállni, amíg nem sérülök nagyon.
2019. aug. 12. 13:34
6/23 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm, nem szeretném, hogy miattam elváljon, és elhagyja a családját. Tudom, hogy fura lehet ez a hozzáállás, de tényleg így gondolom.
2019. aug. 12. 13:36
7/23 anonim válasza:
Gondolom otthon egy vagy több dologban is hiányt szenved.A legtöbb ember ezért tart szeretőt általában.Szóval gondolom nem csak a szex hiányzik neki,hanem a gyengédség is hiányzik a házasságában,egy két jó szó,beszélgetés stb..Így ha elkezd bízni benned,akkor több olyan dolgot is meg akar kapni tőled,amit otthon viszont nem,de hiányzik neki.Nem kell ehhez feltétlenül többet éreznie irántad.De persze ez is megtörténhet.
8/23 A kérdező kommentje:
#7 köszönöm, sosem beszélünk egyikünk otthoni dolgairól sem, én is valami hasonlóra tudok tippelni
2019. aug. 12. 13:41
9/23 anonim válasza:
én szerettem az összebújós, filmnézős, beszélgetős, túrázós, vacsorázós programokat a szeretőmmel. Részemről csak szex volt
42/F
10/23 A kérdező kommentje:
#9 köszi a választ, megkérdezhetem, hogy mennyi ideig tartott, és miért lett vége?
2019. aug. 12. 13:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!