Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem nagyon durva, hogy valaki agyba-főbe csalja a pár hetes gyereke anyját és a haverjai ezt támogatják?
Eddig is tudtuk, hogy egy ge...ciláda. Minden barátnőjét össze-vissza csalta. Egy pszichpata manipulatív gyökér, tizesével zaklatja a lányokat. Lányokba lek...rvázzák az ilyet, aki fűvel-fával kefél, akkor férfiban? Legalább valami jó nemi betegséget hazavisz, meg csinál ide-oda egy-két gyereket.
A kiscsaj, aki szült neki, belém veszett mikor drága kis xy-káját fel akartam jelenteni, mert majdnem egy egész évig zaklatott mert nem feküdtem le vele. Annyira össze-vissza hazudozott, hogy az egész család szószerint kicsinált a faluban... Előtte két barátnőmmel isez volt...
Most meg itt kiabálta a házunk előtt, hogy "nem baj, ha ez (mármint én) nem feküdt le velem, van most 3 kiscsaj, akit megdughatok". Aztán a haverja helyeselte, a pár hetes kisgyerek mellett. Mondjuk a haverjaival közösen követett, meg ők adták kölcsöna kocsikat a "k..rvák" zaklatásához.
Szerencsére nekem nem volt ilyen szemetekkel dolgom, ezzel a gyökérrel sem volt semmi. De egy lányt fordított esetben mindenféle repedtsarkúnak elhordanak. Ja én is ellettem, mert nem feküdtem le vele. De volt olyan, akit addig hülyített, hogy igen és utána úgy kicsinálta, megri...bancozta, meg minden, hogy majdnem öngyilkos lett.
Olyan szinten semmibe veszi a nőket ez a szemétláda és bánom, hogy nem jelentettem fel, mert akkor ennek vége lett volna. Az a kiscsaj, aki szült neki, meg 200 km-el arrébbról jött, mindent elhisz neki, fülig szerelmes és nem akarta elhinni ezeket, aztán őt sem veszi semmibe.
Az ilyen utolsók úgy hazudnak, hogy sosem buknak le... Akkor ez egy HÍMRONGYÓ és nem az a lány churva, aki 2 szót vált vele. Undorító, hogy itt a faluban ez tök normális, meg a haverjainak is.
#26: Olyanokat vágtál a fejemhez, amik rám nem igazak. Én leplezzem le az ilyeneket? :D Mi vagyok én, szuperhős? Miért foglalkoznék én ezzel? Legyek az amőbaszintű emberek védőszentje vagy mi?
És milyen hazugságAINKRÓL beszélsz? Nekem semmi közöm a sztorihoz.
A saját felelősségemen gondolkozzak el? Miről beszélsz?
Az "úriember" 27. Én 21 vagyok, a csaja is ennyi. Meg a lányok is itt körül. DE az utóbbi időben ilyen 14, 15 éves csitrikkel szórakozik, mert azok még szóbaállnak vele. De tudok, 23, 25, 28 éves áldozatáról is, úgyhogy nem kell félteni.
Nem ítélem el őket, de most 150 km-ről egy lány honnan tudná, hogy ez egy féreg, ha kedves vele és leígéri fűt-fát.
Utána meg sakkban tartja a szexképekkel, videókkal, állítólag be van kamerázva a kocsija, úgy mondták.
Én azért tudok pattogni, mert semmit nem akartam tőle, nem küldözgettem magamról képeket, nem feküdtem le vele. Én csak azt akartam, hogy szakadjon le rólam. Úgy tűnt meg is értette pár napig, mikoe leküldtem, gondoltam még köszönök is neki majd, normálisnak tűnt. Meg "megértelek, bár sajnálom, hogy nem adsz esélyt" Aha, megkezdődött a pokol.
A Facebookján, instagrammján is minden privát, hogy ne lássák a "kavarásai" a nőjét, meg a gyerekét. Akkor koppannak utána.
Meg a szomszédom nagy haverja, az ilyeneket kiabál be a házba, hogy az xy egy chuuuuuurva, churvaaaa. Jelenti neki, mit csinálok, lesi, hova megyek, Egyszer átverte anyámékat egy hülye indokkal és betört a szobámba, ő adta le a drótot ennek a dögnek mindig, hol kell keresni, aztán jött.
"Azert tudok pattogni..."
De miért nem tetted az elmúlt hónapokban? Miért hagytad eddig, hogy terrorizáljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!