Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem nagyon durva, hogy valaki agyba-főbe csalja a pár hetes gyereke anyját és a haverjai ezt támogatják?
Eddig is tudtuk, hogy egy ge...ciláda. Minden barátnőjét össze-vissza csalta. Egy pszichpata manipulatív gyökér, tizesével zaklatja a lányokat. Lányokba lek...rvázzák az ilyet, aki fűvel-fával kefél, akkor férfiban? Legalább valami jó nemi betegséget hazavisz, meg csinál ide-oda egy-két gyereket.
A kiscsaj, aki szült neki, belém veszett mikor drága kis xy-káját fel akartam jelenteni, mert majdnem egy egész évig zaklatott mert nem feküdtem le vele. Annyira össze-vissza hazudozott, hogy az egész család szószerint kicsinált a faluban... Előtte két barátnőmmel isez volt...
Most meg itt kiabálta a házunk előtt, hogy "nem baj, ha ez (mármint én) nem feküdt le velem, van most 3 kiscsaj, akit megdughatok". Aztán a haverja helyeselte, a pár hetes kisgyerek mellett. Mondjuk a haverjaival közösen követett, meg ők adták kölcsöna kocsikat a "k..rvák" zaklatásához.
Szerencsére nekem nem volt ilyen szemetekkel dolgom, ezzel a gyökérrel sem volt semmi. De egy lányt fordított esetben mindenféle repedtsarkúnak elhordanak. Ja én is ellettem, mert nem feküdtem le vele. De volt olyan, akit addig hülyített, hogy igen és utána úgy kicsinálta, megri...bancozta, meg minden, hogy majdnem öngyilkos lett.
Olyan szinten semmibe veszi a nőket ez a szemétláda és bánom, hogy nem jelentettem fel, mert akkor ennek vége lett volna. Az a kiscsaj, aki szült neki, meg 200 km-el arrébbról jött, mindent elhisz neki, fülig szerelmes és nem akarta elhinni ezeket, aztán őt sem veszi semmibe.
Az ilyen utolsók úgy hazudnak, hogy sosem buknak le... Akkor ez egy HÍMRONGYÓ és nem az a lány churva, aki 2 szót vált vele. Undorító, hogy itt a faluban ez tök normális, meg a haverjainak is.
Ja rám, miért is??????? Mert áldozat vagyok, hogy zaklatott, meg kicsinált.... Értem.
Egyébként elsőre normálisnak tűnik, meg aki nem ismeri, az simán bedőlhet neki.
Azért meg senkit nem okolok, hogy elsőre nem látott át rajta, ettől senki sem primitív.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez is te vagy ugye?És már nem először.Most őszintén, miért jó mindig ezen nyígni?Mi változik itt a heti 3 kérdésedtől ezzel kapcsolatban?Vond le a tanulságot, hogy az ilyen gáz alakokat el kell hajtani a francba, a falu véleményét meg le kell szrni.Vagy jelentsd fel legközelebb, ha attól megnyugszol.El is költözhetsz innen, ha a családod sem áll melléd.Esetleg keress fel szakembert, mert már nem normális, hogy ennyire nem tudsz elszakadni ettől a témától.
Pedig azért terrorizálja a falu lányait, mert senki sem fogja felelősségre vonni. Ha már több sértett megtette volna a tanuvallomását, lehet, hogy számonkérték volna, de bejelentés nélkül a rendörség nem kezd el semmit, így mindenki ül a babérjain. A kis nyomorék meg örül a markába.
Először is, a zaklatás, fenyegetés bűncselkmény. Még ha kellemetlen is, hogy a falu szája ra vesz szerintem butaság a homokba dugni a fejet.
Az első, minden bizonyítékot meg kell tartani, hangfelvétel, e mail, üzenet mindent, majd megkeresni hasonló társnőket és megtenni a feljelentést. Én a támogató havorekról is szólnék.
Az önbíráskodást nem javaslom (megveretés) , még te kerülhersz ki belőle rosszul.
"Mert ez a mindennek elmondott, amúgy rendes, normális srác nem vevő a hülyeségeire.
"Te ismered személyesen ezt a férfit? Mesélj még!
Cigányoknál így megy ez.
Nincs benne semmi meglepő.
Szerencsére nem muszáj ilyen emberekkel vegyülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!