Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem nagyon durva, hogy valaki agyba-főbe csalja a pár hetes gyereke anyját és a haverjai ezt támogatják?
Eddig is tudtuk, hogy egy ge...ciláda. Minden barátnőjét össze-vissza csalta. Egy pszichpata manipulatív gyökér, tizesével zaklatja a lányokat. Lányokba lek...rvázzák az ilyet, aki fűvel-fával kefél, akkor férfiban? Legalább valami jó nemi betegséget hazavisz, meg csinál ide-oda egy-két gyereket.
A kiscsaj, aki szült neki, belém veszett mikor drága kis xy-káját fel akartam jelenteni, mert majdnem egy egész évig zaklatott mert nem feküdtem le vele. Annyira össze-vissza hazudozott, hogy az egész család szószerint kicsinált a faluban... Előtte két barátnőmmel isez volt...
Most meg itt kiabálta a házunk előtt, hogy "nem baj, ha ez (mármint én) nem feküdt le velem, van most 3 kiscsaj, akit megdughatok". Aztán a haverja helyeselte, a pár hetes kisgyerek mellett. Mondjuk a haverjaival közösen követett, meg ők adták kölcsöna kocsikat a "k..rvák" zaklatásához.
Szerencsére nekem nem volt ilyen szemetekkel dolgom, ezzel a gyökérrel sem volt semmi. De egy lányt fordított esetben mindenféle repedtsarkúnak elhordanak. Ja én is ellettem, mert nem feküdtem le vele. De volt olyan, akit addig hülyített, hogy igen és utána úgy kicsinálta, megri...bancozta, meg minden, hogy majdnem öngyilkos lett.
Olyan szinten semmibe veszi a nőket ez a szemétláda és bánom, hogy nem jelentettem fel, mert akkor ennek vége lett volna. Az a kiscsaj, aki szült neki, meg 200 km-el arrébbról jött, mindent elhisz neki, fülig szerelmes és nem akarta elhinni ezeket, aztán őt sem veszi semmibe.
Az ilyen utolsók úgy hazudnak, hogy sosem buknak le... Akkor ez egy HÍMRONGYÓ és nem az a lány churva, aki 2 szót vált vele. Undorító, hogy itt a faluban ez tök normális, meg a haverjainak is.
Igen, pont ez-az, hogy én egyáltalán nem keresem őt, MENEKÜLÖK ELŐLE, csak ez falun nem megoldható.
Ő jött ide napi 20-szor a házunkhoz, akkor ki keres kit? Én tiltottam le, én nem merek futni se menni, mikor kilómétereken át követett, az erdőn át menekültem haza és alig telt 1 percre, már betolatott a furgonnal ház elé és várt....
Nem, nem hagyja abba, csak pletykál...
Én kizártam, ők nem szállnak le rólam és járatnak le.
Erről ennyit, hogy ki keres kit, nem ülhetek egész nap a házban, hátha ne lásson meg ez az agyhalott és nekem essen meg bekattanjon nála valami.
De egyébként látszik, hogy ezen az oldalon is így gondolkoznak a kedves férfiak, mint itt...
Szerencsére van itt normális is. Ő cigány félig, én nem és nem is a cigányokat zaklatja....
Én elszakadnék tőle, annak örülnék a legjobban, hogy elhúzna a csajával a világ végére, de minden nap van valami. Rettegtem hazamenni, minden egyes nap, most enyhült a helyzet, de minden nap meghallok valamit, mit terjeszt, mit kiabál, vagy egy tetszőleges kocsival 2 km/h-val jön utánam: "szia, ráérsz".
Igen, sajnos senki nem kérte számon, így csak röhög magában és folytatja. Csak amikor valaki tényleg öngyilkos lesz miatta, mert engem is kicsinál ez napi szinten....
Olyan régóta követem a sztoridat, meg sem tudom mondani. Egy éve biztosan. Hogy fajulhat valami idáig.
Sosem válaszolsz, hogy a családod miért nem segített, hogy ha ennyien vagytok áldozatok miért nem fogtatok össze.. nem értem az egészet.
Az a lányok, azért nem tesznek semmit, mert lefeküdtek vele, aztán megtudja az apjuk stb.
Én nekem semmi közöm nem volt hozzá, így nem tud zsarolni, hogy elmondom anyádnak, meg hogy elküldöm a képeket amiket közben csináltam rólad stb....
Anyáméknak meg az a fontos, hogy "ne kerüljünk a falu szájára", meg jobb a békesség... Meg nem akarjuk hogy ránk szálljanak a Kovácsok (nem így hívják őket)... Pedig mondtam, hogy miket terjeszt, hogy hogyan dugott seggbe stb., de szerintük jobb nem reagálni erre
Kiírta, hogy mindenkit...
Védjétek csak, hát tényleg nincs benne semmi... Nem, mégcsak egy mosolyt sem kapott. De szerinted, ha valaki "rámosolygott" vagy netán le is feküdt vele, joga van ezt tenni?
A saját fülemmel hallottam, hogy mondja hogy "van most 3 akit megdughatok". Közben ott az újszülöttje.
Nem, nem csak a faluban csinálj, ezt hanem messzebb is. Nem ismerik, simán beveszik neki a szövegét, meg nem tudnak a nőjéről.
Nem érdekelne ennyire, persze sajnálnám őket, ha nem lettem volna az egyik áldozata én is.
Nem, nem hagyja abba, mert nem feküdtem le vele...
Abortuszokat is fizetett párat úgy tudom. A mostani azért tartotta meg, mert volt már előtte abortusza és azt mondták, nem lehet több gyereke. A büszke Anyós kiabálta a buszmegben, mielőtt engem gúnyolt, hogy elküldtem a kisfiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!