Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha van egy szeretőm akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy szeretőm akkor szerintetek a szabadba, erdőbe vagy egy hotelbe lenne vele célszerűbb találkozgatni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 7. 19:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
#5: lehet, de még mindig sokkal jobb, mint az autóban.
2019. aug. 7. 20:54
 12/20 SHARON TATE ***** válasza:
100%
Azért megnézném február közepén ki menne a Gemenci erdőbe. Kicsit hideg van....
2019. aug. 7. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Azért egy hotel mondjuk heti kétszer elég drága. Egy ismerősöm kis irodát bérel, kb 5x4 m-es "szoba", egy irodaházban (ő ottdolgozik, irodának használja) de lehetne egy ilyet kibérelni találkozóhelynek is.
2019. aug. 7. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, -ban, -ben határozórag. Nem vagytok jóban a nyelvtankönyvvel, mi?

Pl. mondd el a párodnak, hogy van szeretőd, csinálhatjátok-e az ágyatokban. Örülne, mi?

2019. aug. 7. 22:05
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

ma 22:03

Kis magánszállások. Falusi turizmus. Ahol már ismernek, többször jártam, 2-3000 az igazán nem sok arra a 4-5 órára.

2019. aug. 7. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem kéne szeretőt tartani akit megcsalsz vagy a másik csal meg...... -.-
2019. aug. 8. 01:38
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Nem kéne szerető!!! Riherongyok!!! Hanem szeretetteljes kapcsolatot kialakítani EGY valakivel!!!!! Nehéz lenne mi?! Rakás barom vagytok!
2019. aug. 8. 07:08
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es, jogos, igazad van, de a kérdező kérdezett, és nem azt,hogy kell-e vagy nem kell.

És ne általánosíts, nem mindenki "egy rakás barom" aki szeretőt tart.Pl. nekem fiatalon lett súlyos beteg a férjem. 10! évig volt beteg. Természetesen nem hagytam el, és nem is tartottam szeretőt, de elítélhetett volna bárki is azért ha mégis azt teszem huszonévesen?

2019. aug. 8. 08:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én ismerősi körömben nem szoktak szarozni. OTTHON!! amikor nincs ott senki, nyilván.... vagy pedig a szeretőnél.
2019. aug. 8. 08:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szakítasz a pároddal és akkor már nyugodtan lehet egymás lakásán, titkolózás és megcsalás nélkül
2019. aug. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!