Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok halála után mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok halála után mennyi idővel kezdtetek el újra találkozgatni?

Figyelt kérdés

Akár házasok voltatok, akár nem mennyi idő telt el mikorra feldolgoztátok?

Ha nem is konkrétan randevùról beszélünk, pusztán csak mikor mentetek el először kicsit kikapcsolódni valakivel aki nem rokon vagy barát?

Mennyi idő telt el, mikorra lefeküdtetek újra valakivel?

Kötöttetek újra házasságot vagy lett tartós kapcsolatotok?

Gyerekek voltak, ők hogyan viselték, hogy új férfi/nő lèp az életükbe?

Minden érdekel, ha volnátok szívesek megosztani!

Előre is köszönöm!

2019. júl. 22. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Ugy kérdezed mintha alap lenne hogy kihalnak az emberek parkapcsolatban.

Ha komolyabb több év tavlata itani szakitasokat vagy valasokat nezünk sokan 8-10 év mire ujranösülnek

2019. júl. 22. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Mamám 58 évesen lett özvegy.Utána nem volt már senkije,27 éve egyedül él.
2019. júl. 22. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A testvérem párja 3 évvel azután ismerte meg az új párját, hogy egyedül maradt. Nagyon fiatalon, 40 éves korában maradt egyedül két gyerekkel. Az új pasit kedvelik a gyerekek. A családunk is befogadta.
2019. júl. 22. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Anyum meg apum 18 évet voltak együtt,apum meghalt anyumnak 1 évre rá másik hapsija volt.Egyik nagyapám meg mamàm 48 évet voltak együtt,meghalt mamam,pár hónappal rà osszejott egy ciga@@ k@rv@@@ aki lenyulta az örökségünk.Amúgy tatam 82 a nö meg 27.Másik tatamek 50+ évet voltak együtt,mama halt meg ott is,ra egy évre már oda költözött egy másik nohoz.

Én hanyingert kapok ezektől hogy ennyi egyutt töltött ev után ezt csinaltak,meg számomra ez tiszteletlenseg azok felé akik meghaltak.Írta itt fentebb valaki hogy 8-10 ev kell mire újra ismerkedik.Igyenne normális!!

2019. júl. 23. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
36 évesen lettem özvegy, két gyerekkel (10 és 12 éves) maradtam egyedül. Én rá 4 évre voltam kész arra, hogy először randizzak. Végül nem lett belőle házasság, de együtt éltünk 3 évig, a lányaim szerették, ragaszkodtak hozzá, ő is rendes volt velük.
2019. júl. 23. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, 5-ös voltam, nő vagyok.
2019. júl. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!