Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretnéd megtudni vagy nem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnéd megtudni vagy nem, hogy csal a férjed?

Figyelt kérdés
Pláne ha a saját hazatokba is haza szokott vinni nőket, ahol a gyerekeitekkel éltek?
2019. aug. 2. 19:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezért utálom az embereket és elvárnák a másiktól a bizalmat, amikor mindkét oldalon, direkt nem írok külön nemet, mert értelme nincs, egyik sem jobb a másiktól, szóval amikor mindkét nemből vannak annyira gusztustalan emberek, hogy megcsalják a párjukat.

Gusztustalan féreg az olyan, és nem is érdemli meg az életet. Nekem érne 7 év börtönt az, hogy ha megtudnám, hogy a párom csalt.

2019. aug. 4. 09:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudni akarnám, de úgy ne tudja, hogy lebukott. Ha már ilyen sok ideje volt ezt megtervezni, összejárogatni, hazugságfolyamot csinálni had legyen már nekem is annyi időm amennyit akarok, ne két percen, hogy átgondoljam hogy történhetett ez meg.
2019. aug. 4. 17:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Tudni akarnám de ha a csaj közölné, már csak azert se hagynám el a férjemet.
2019. aug. 8. 06:45
 24/25 A kérdező kommentje:

Ez tok érdekes 23-as. Ha rajtakapod, lapát, ha bearuljak benyeled csak ne kapja meg a másik?:)

Inkább csaljon tovább.

Nemtom, én a harmadikra nem voltam mérges egy percre sem.

2019. aug. 8. 19:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy szerető bosszúból tenné... a férj meg gerinctelen. Taszítsam önként egymás karjaiba? Nem!Aztán még a végén boldogok lennének... A szerető sírjon, hogy a férj nem az övé, a férj röhögjön a markába hogy megúszta, aztán pár év múlva akkorát vernék rajta,hogy míg élne nem heveri ki.
2019. aug. 8. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!