MIről szeretnéd leginkább megtudni a teljes igazságot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 20:36
1/7 anonim válasza:
Léteznek-e Ufók.:D
Létezik-e reinkarnáció.
Van-e élet a halál után.
Ezekről!:D
2/7 anonim válasza:
Hmm... érdekes kérdés, de nem is tudok ilyet hirtelen... talán hogy a 9/11-es WTC merénylet valóban a kormány műve volt e. Merném állítani hogy igen, de azért 100%-ra nem tudhatom, se építész se mérnök, stb. és még csak amcsi elnök se vagyok:D
3/7 anonim válasza:
léteznek-e ufók, szellemek, előző életek, miért olyan érthetetlenek a pasik
4/7 anonim válasza:
mért van az, hogy akik olyan gazdagok, hogy nem vesznek fel kétszer ugyanolyan ruhát, nem segítenek legalább az éhező és/vagy beteg gyerekeknek? ott van pl Paris Hilton, nem veszi fel kétszer ugyanazt a ruhát, de arról nem hallottam, hogy adományozna is. közben mi csak kínaiból öktözünk, van össz-vissz 3hosszúgatyám, de a családom mindig spórol, és mikor összejön annyi pénz, utalunk át pénzt a beteg gyerekeknek....
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek a magánügyeiről. :-)
6/7 anonim válasza:
vannak-e ufók?
mit tesznek az emberekkel?
és az életem értelmét....
7/7 sulfur válasza:
15:48-nak Az élet értelme: 42. Pontosabban: Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?
(Douglas Adams)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!