Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg külön vagyunk a férjemmel, próbáljuk rendbehozni a házasságunk. Nektek elfogadható lenne?
Figyelt kérdés
Ma van a születésnapom. Este 7-kor hívott fel, hogy felköszöntsön. Egész nap ráért, otthon volt. Nektek is rosszul esett volna?2019. júl. 21. 22:06
11/22 A kérdező kommentje:
9/10: nem közös gyerekek. Ő mondta,hogy egész nap otthon punnyadtak, innen tudom.
2019. júl. 21. 22:31
12/22 anonim válasza:
És mire számítasz? Ha jó sokáig külön éltek akkor eltűnnek a gyerekei?Nyilván előző házasságból születettek lehetnek, mert gondolom a sajátjaiddal nem ,,versenyeznél"".Tudod amikor hozzá mentél is megvoltak, akkor nem gondoltál arra, hogy jobban figyel rájuk mint rád? Ha gondot akarsz megoldani azt ne különéléssel tedd,ne hisztivel, sértődöttséggel mert úgy csak még mélyebbre ásod a szakadékot kettőtök között.Ha pedig ennyire elfogadhatatlannak érzed a helyzetet válj el.
13/22 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy foglalkozik a gyerekeivel, nyilván. Az már inkább, hogy velem 0, száz nulla időt tölt.
2019. júl. 21. 22:34
14/22 anonim válasza:
Bár átadhatnám amit tudok... ://
Sajnálom.
Próbálj meg kevésbé hülye lenni.
15/22 anonim válasza:
Akkor viszont ettől a konkrét esettől függetlenül azt hiszem, ti nem passzoltok össze.
16/22 anonim válasza:
Nagyon sok rosszindulatú ember van itt, hihetetlen. Mindig azt látják rossznak, aki válni vagy szakítani akar, pedig lehet, hogy nyomós oka van. Privátban írtam, kedves kérdező.
17/22 anonim válasza:
Egyébként meg, ha ez a férfi akarja ezt a nőt, akkor nem felhívja a születésnapján estefelé benyögni a telefonba, hogy boldog születésnapot, hanem ajándékot vesz, de a minimum egy torta vagy egy virág futárszolgálat, ha már annyi nincs benne, hogy odamenjen. Ti meg olyanokat írtok, hogy örüljön neki, hogy legalább felköszöntötte meg az ilyen nőt ki kellett volna rég dobni, miközben senkinek fingja sincs, hány elfeledett szülinap lehetett az évek során. Nekem sincs róla fogalmam. Lehet, hogy egy sem. De azt látom, hogy a férj nem dogozik a kapcsolat megjavításán.
18/22 anonim válasza:
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, írom ezt férfiként. Simán lehet hogy gyüjtötte a bátorságot, örlődött magában, mert nem tudta hogyan reagálsz.
19/22 anonim válasza:
Nem ebbol szurnem le hogy folytatni, javitani szeretne-e a hazassagotokat.
Ha ez mellett meg van masik tiz hasonlo dolog ami neked nem esik jol (es o tudja ezt megsem tesz semmit) akkor nem erdemes folytatni. Ha ez csak egy egyedi dolog amit rossz pillanatodban tulreagaltal akkor felejtsd el es foglalkozz azzal ami fontosabb.
20/22 anonim válasza:
Valami nem stimmel.
"Próbáljuk rendbehozni a házasságunkat" és az este felköszönt telefonon, teljesen ellentétes.
Ha én próbálnám rendbehozni a kapcsolatunkat, minimum egy gyertyafényes szülinapi SZEMÉLYES vacsora...
Jól látod... "bakker szülinapja van, majdnem elfelejtettem... feeling"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!