Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett a feleségemmel, ha már hosszabb ideig különszobában való alvás, elhidegülés és szexmentesség után egyszercsak váratlanul újra visszajönne a közös ágyunkba?
Amit leirtok, reális magyarázat.
Viszont velem is hasonló történt. Nagyon elhidegultunk a férjemmel, semmi testi kapcsolatunk nem volt már majdnem egy éve, mikor egy valós történet kapcsán (barátom elmeselt egy a rokonságában történt tragédiát), raebredtem, hogy valójában mennyire fontos nekem a férjem, és hogy mennyire nagy hibát követünk el, hogy hagyjuk elveszíteni egymást.
Szépen lassan újra egymásra találtunk, nem volt könnyű, de még időben észbe kaptunk.
A volt házastársam csinálta ugyanezt.
Hallotta, ahogy egy ügyvéddel beszélek arról, hogy mit szeretnék a válókeresetbe belefoglalni.
Szerencsére csak félog voltam hülye, a keresetet megírattam.
Bennem is megszólalt a kisördög, hogy biztos a nőke dobta, megnéztem a facebookját.
Ott végigolvastam, ahogy egy haverjának vergődik, hogy ha én kivágom, neki nem marad semmije (mindent én vittem a házasságba) mehet vissza az anyja garzonjába, az anyja meg csak pénzért főzne rá, és ha még gyerektartást is kéne fizetnie, nem marad pénz a mocijára, amit ráadásul nem lenne hol tartania.
Lol
Úgy kidobtam, hogy nyekkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!