Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi történhetett a feleségemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett a feleségemmel, ha már hosszabb ideig különszobában való alvás, elhidegülés és szexmentesség után egyszercsak váratlanul újra visszajönne a közös ágyunkba?

Figyelt kérdés
A kedvemet keresi mindenben, csókot kezdeményez, ölelget stb.
2019. júl. 18. 18:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%
Remélem leesett neked is kérdező,tiéd a pálya most egy ideig.Meg amíg hagyod
2019. júl. 18. 21:51
 12/26 A kérdező kommentje:

Sokat beszélgettünk este, elmondta, hogy egy álom indította el benne, hogy feléledtek a régi érzédei irántam. Azt álmodta, hogy elmentem hónapok óta és nem hagyom magam utólérni, ez nagyon megrázó volt neki és mikor felébredt rájött, hogy mit veszít, ha nem lép felém.

Persze részemről szó sem volt elköltözési szándékról, mindketten a másikra vártunk, hpgy közeledjen.

Szeretőről szó sincs, ebben biztos vagyok, őszintének, igaznak érzem amit elmondott, tele van gyengéd szeretettel és én viszonozva fürdök ebben a rég elveszettnek hit szerelemben

2019. júl. 19. 04:31
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Ügyes! :)
2019. júl. 19. 10:29
 14/26 anonim ***** válasza:
70%

"Szeretőről szó sincs, ebben biztos vagyok"

Mitől vagy biztos benne?

2019. júl. 19. 11:34
 15/26 anonim ***** válasza:
81%
Ezt hamar bekajáltad,egészségedre
2019. júl. 19. 12:25
 16/26 anonim ***** válasza:
70%
Miért vagy abban biztos, hogy nincs szerető?
2019. júl. 19. 12:40
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
Mert anya se mondta..:)
2019. júl. 19. 13:18
 18/26 A kérdező kommentje:
Naív lennék szerintetek?
2019. júl. 19. 13:36
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül gondolnám hogy naív vagy,de itt többen ugyanazt írták amit sejteni lehet elsőre ismeretlenül is, de hát ez a megcsalás rovat.

Tedd fel ugyanezt a kérdést mondjuk az ezotériás rovatba is,valószinűleg más jellegű válaszokat fogsz ott kapni, talán megnyugtatóbbakat a nejed álmaival kapcsolatban

2019. júl. 19. 13:49
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
És te bekajálod ezt a harmatgyenge dumát?!
2019. júl. 19. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!