Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan házasságok, ahol nincs szex?
Figyelt kérdés
Nyilván elsősorban érdekházasságokra gondolok. Van olyan, ahol annyira balek a férfi, hogy szex nélkül is együtt marad a feleségével?2018. nov. 6. 18:11
1/21 anonim válasza:
Igen. Példaául Andy Vajnáéknál szinte biztosan nincs :D
2/21 anonim válasza:
Rengeteg olyan házasság van, ahol halott a hálószoba sajnos.
3/21 anonim válasza:
Persze meg fordítva a nő is lehet olyan balek.
4/21 anonim válasza:
Létezhet, persze. De nem csak az érdekházasság, pl. betegség miatt is el tudok képelni ilyet. Meg egy bizonyos életkor felett már sok esetben nem valószínű, hogy túl sok szex lenne...
5/21 anonim válasza:
Van amikor minden szuper(lenne), csak a szex nem működik megfelelően. Amikor a mérleg mindkét tálkájában ugyanannyi van. Na az az igazán rossz. Persze a szexualitás hiánya vagy megcsappant száma kihat a kapcsolat többi összetevőjére is, sokat ronthat rajta.
6/21 anonim válasza:
3 év szexmentesség. Nem érdeknek indult, de az lett belőle. Plusz a közös gyerek.
7/21 anonim válasza:
Nálunk van havonta egy kötelező szex, de az annyira szánalmas, hogy inkább le is tagadom. Én 17 éve vagyok benne ebben a f*sban, egy gyenge p*cs vagyok, aki képtelen a saját életét a kezébe venni. Minden napom egy szenvedés, úgy érzem hogy a válás maga a totális megsemmisülés lenne számomra.
Egy negyvenes férfi.
9/21 anonim válasza:
7-es, anyagilag megsemmisülés?
Amúgy nem is csalod meg?
10/21 anonim válasza:
"úgy érzem hogy a válás maga a totális megsemmisülés lenne számomra."
sztem te már megsemmisültél.
még ahhoz is lusta vagy, h. a szarból kimássz.
akkor panaszkodj halálodig.
jah, hogy már most zombi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!