Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodok tole?
Elegge rosszul erzem magam a kialakult helyzet miatt..
40+os ferfi vagyok a felesegem 5 evvel fiatalabb. Gyerekunk most lesz pat het mulva egy eves. 8 eve vagyunk egyutt.
Nagyon szeretem a felesegem a csaladom de egyszeruen keptelen vagyok ra szexualisan felizgulni. Ha kezdemenyezz is egyszeruen ugy erzem magam mintha megfulladnek. Nem hizott el jol tartja magat szepnek latom meg mindig csak ha arra kerul a sor undor fog el...hogy hozzaerjek.
Latom hogy ot bantja es probalok is ellene tenni ..becsukom a szemem es elkepzelem hogy nem o van ott.. de erre is csak ritkan tudom ravenni magam.
Visszaolvasni is szornyu es rettenesen sajnalom hogy ilyen csunyan kellett hogy fogalmazzak.
Kapcsolatunkat jonak neveznem ezeket leszamitva megertjuk egymast,mindent megbeszelunk(ezt is probaltuk mar)
Szexet leyzamizva nem vagyunk egymastol elhidegulve.
Valaki hasonlo cipoben jart mar?
És ezt azért a testépités kategbe irtad, mert valami szterkó érdekel amitől feláll?
Amúgy én nem jártam ilyen cipőben, de igy kezdődnek a válások, párterápiára elmehetnétek, ártani nem fog.
Párterápia.
Amúgy mikor kezdődött ez az állapot? Szerinted mi indította el?
De mi az ami undorito? Láttad szülni vagy történt valami a multban?
Ha jól néz ki és jól megvagytok akkor hogy? Vagy csak a szextől magátol van undorod?
Van igényed rá? Reggelente funkcionál? Mást nem kívánsz? Mióta tart ez?
Egy psyho mokust vagy egy orvos megkellen látogatnod. Hogy kiderüljön fejben vav e a baj vagy testben.
Hagyjuk már ezeket a "párterápia" dolgokat. Nagy kalap xar az egész. Sajnos itt már nem nagyon tudsz mit tenni. Ha a szex nem jó, akkor nem jó semmi. Egyszerűen ellaposodott, meguntad, ennyi volt. Ebben a házasságban ennyi volt.
Még időben válj el, hogy mindketten találjatok valakit akivel jobb lesz az élet.
Végszóra: a gyerekért kár.
Elég kemény, hogy látatlanba azzal vagdalóznak itt emberek, hogy hagyd ott a feleséged a kisgyerekkel együtt, mert van valami gond.
Egy felelősségteljes családapa csak akkor tenne ilyet, ha már mindent megpróbált megtenni a helyzet megoldására és végleg meghiúsult minden próbálkozása. Az, hogy kiírtad ide - véleményem szerint - még nem jelenti azt, hogy mindent megtettél volna.
Nyilvánvalóan pszichés okai vannak a dolognak, amit nem tanulunk az iskolában megoldani. Így hát szerintem is szakemberhez kellene fordulj. Szexuálpszichológus mondjuk.
Annyira tipikus...
X évig úgy beszéltek arról a nőről, akinek van gyereke, mint egy utolsó darab xarról. Szét van szülve, lepetézett, elhasznált, log minden, ki van tágulva, felkúratja magát egy bunkóval, és a többi, és a többi. Aztán azt hiszitek, hogy ha a te feleséged szüli a te gyereked, akkor teljesen másképp fogsz rá tekinteni. Hát nem: ugyanúgy selejtjeként tudsz csak rágondolni, mert eddig minden anyára így néztél. Ez rögzült. Ezért undorodsz. Teljesen mindegy, hogy bent voltál-e a szülésnél vagy sem.
És mennyi ilyen undorító pasi van...!
Kínkeservvel maradsz még egy kicsit a gyerek miatt, mert félsz, hogy ha babával elhagyod, akkor mit szólnak a Zemberek. Aztán lelépsz valami buta libával, aki gyerektelen, és még lehetet etetni azzal, hogy milyen rossz neked, hogy a feleséged már csak anya és ezért nincs szex.
Egyre több ilyen van, csak senki se meri nevén nevezni a gyereket.
Nalunk detto ugyanez van, 8 ev hazassag imadom a ferjem de nem tudok lefekudni vele mert szexualisan undorodom tole. Jol nez ki, csokolozas, osszebujas szuper de ha ugy erzem h szeuxalisan akar kozeledni akkor elont az undor amit igy leirni szornyu.
Nem hagyom el mert minden mas tokeletes de total megertelek.
Egyebkent fogalmam sincs mi a melgoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!