Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodok tole?

Figyelt kérdés

Elegge rosszul erzem magam a kialakult helyzet miatt..

40+os ferfi vagyok a felesegem 5 evvel fiatalabb. Gyerekunk most lesz pat het mulva egy eves. 8 eve vagyunk egyutt.

Nagyon szeretem a felesegem a csaladom de egyszeruen keptelen vagyok ra szexualisan felizgulni. Ha kezdemenyezz is egyszeruen ugy erzem magam mintha megfulladnek. Nem hizott el jol tartja magat szepnek latom meg mindig csak ha arra kerul a sor undor fog el...hogy hozzaerjek.

Latom hogy ot bantja es probalok is ellene tenni ..becsukom a szemem es elkepzelem hogy nem o van ott.. de erre is csak ritkan tudom ravenni magam.

Visszaolvasni is szornyu es rettenesen sajnalom hogy ilyen csunyan kellett hogy fogalmazzak.

Kapcsolatunkat jonak neveznem ezeket leszamitva megertjuk egymast,mindent megbeszelunk(ezt is probaltuk mar)

Szexet leyzamizva nem vagyunk egymastol elhidegulve.

Valaki hasonlo cipoben jart mar?

2018. szept. 25. 11:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%
A párterápia a jó út, de ha csa mindketten akarjátok a haladást!
2018. szept. 25. 19:44
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor ne hagyd el. Lehet csak átmeneti 1-2 év után helyre jön.
2018. szept. 25. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Arra kellene rájönnöd, hogy miért undorodsz tőle. Utána, ha szeretnétek közösen dolgozni a házasságotokon, akkor hozzáláthattok annak tudatában, hogy közös jövőt terveztek mindketten és hajlandóak vagytok őszintén megnyílni, és tenni azért, hogy normalizálódjon köztetek ez a helyzet. Szerintem fontos lenne, hogy ezt közöld a pároddal, amit ide leírtál, különben úgyis csak feltételezgetni fog, és konfliktusokhoz vezet köztetek, ha mindenfélét beleképzel, hogy miért nem szeretnél vele lenni. Ezzel csak rombolod az önbecsülését, ha úgy érzi, az ő hibája, hogy nem kívánod, és azt hiszi, ő a taszító, ő tett valamit rosszul, amiért benned kialakult ez az érzés. Ha magatoktól nem tudtok változtatni, akkor vegyétek igénybe szakember segítségét, akihez párterápiára járhattok.
2018. szept. 25. 23:48
 14/24 anonim ***** válasza:

13: Azt hogy lehet elmondani, hogy undorodik, hogy hozzá érjen, és megfullad, ha rámászik? Vagy azt, hogy csak úgy képes a szexre, ha közben másra gondol?

Szerinted nem arra fog gondolni, hogy undorító, és benne van a hiba?

Te egy ilyen bejelentés után mit lépnél?

A többség egyszerűen beadja a válást.

2018. szept. 26. 08:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben a ludas a saját anyukád. Talán azzal, hogy a feleséged szült, a saját anyádat láthatod benne. Ha vele rossz a kapcsolatod, akkor esetleg a már anyákká vált nőktől undorodhatsz meg, ha pedig jó, akkor mintha behelyettesítenéd a szült nőkbe az anyukád. És ki fekszik le a saját anyjával? Hát, itt is lehet a probléma elásva.
2018. szept. 26. 10:27
 16/24 A kérdező kommentje:

Jo a viszonyom a szuleimmel nincs bennem semmj gyerek kori trauma/rossz elmeny.

Ezt ebben a formatumban nem adhatom elo neki ..teljesen lenullazna az onbizalmat.

Beszelni probaltam vele rola burkoltan hogy valami nem mukodik nalam amit o is eszlel.

Nem voltam bent a szulesnel es nem csak az edesanyat latom benne hanem a paromat akit felesegul vettem.

Probalok rendet tenni a fejembe de jo ideje nem sikerul..

2018. szept. 26. 10:36
 17/24 anonim ***** válasza:

En pszichologust tanacsolok neked...

Egyedül

Talan a sok beszelgetes soran rajössz mi okozza

Szerintem inkabb fejben van a baj csak nem tudsz rajönni mi okozza

ezt kellene kideriteni es ha tudod tudsz is tenni valamit

Mindenkepp tanacsolom neked artani nem fog az bizros

2018. szept. 26. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:
22%
A gond nem egyedi és nem szokatlan. Sokszor a feromonok tehetnek róla. Ezek hülye kis illatmolekulák, amik a tudatalattinkat tájékoztatják a másik nem egyedeinek állapotáról, és ezeket semmiféle pacsuli nem fogja megváltoztatni. Az ember változik. Főleg a nők, ha fogyókúrába fognak, gyökeresen megváltoztatják az étrendjüket, szokásaikat, és ettől megváltozik az illatuk is. Nem véletlenül létezik a mondás, hogy "még a szagát sem bírom".
2018. szept. 26. 21:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt írtam, hogy így közölje vele, ahogyan ide leírta, hanem azt, amit ide leírt. Tehát hogy szereti, de valamiért, amire még ő sem tudott pontosan rájönni, képtelen szexuálisan felizgulni rá, de szeretne rajta változtatni, és dolgozni akar azon, hogy rájöjjön az okaira. Írta, hogy látja rajta a felesége, hogy van valami, hogy bántja őt, ahogyan viselkedik jelenleg a férfi, vagyis reagál rá. Ezért gondoltam, hogy inkább tisztázza vele, minthogy a felesége elkezdjen találgatni, hogy biztos megcsalja, vagy a szülés után már nem találja a testét vonzónak, vagy egyéb dolgokat kombinál. De egyébként szerintem is az lenne a jó, hogy ha tényleg vele akar maradni, hogy legalább felkeres egy pszichológust.

2018. szept. 26. 21:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Ugy nezz ki vallunk ...
2018. szept. 28. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!