Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodok tole?
Elegge rosszul erzem magam a kialakult helyzet miatt..
40+os ferfi vagyok a felesegem 5 evvel fiatalabb. Gyerekunk most lesz pat het mulva egy eves. 8 eve vagyunk egyutt.
Nagyon szeretem a felesegem a csaladom de egyszeruen keptelen vagyok ra szexualisan felizgulni. Ha kezdemenyezz is egyszeruen ugy erzem magam mintha megfulladnek. Nem hizott el jol tartja magat szepnek latom meg mindig csak ha arra kerul a sor undor fog el...hogy hozzaerjek.
Latom hogy ot bantja es probalok is ellene tenni ..becsukom a szemem es elkepzelem hogy nem o van ott.. de erre is csak ritkan tudom ravenni magam.
Visszaolvasni is szornyu es rettenesen sajnalom hogy ilyen csunyan kellett hogy fogalmazzak.
Kapcsolatunkat jonak neveznem ezeket leszamitva megertjuk egymast,mindent megbeszelunk(ezt is probaltuk mar)
Szexet leyzamizva nem vagyunk egymastol elhidegulve.
Valaki hasonlo cipoben jart mar?
13: Azt hogy lehet elmondani, hogy undorodik, hogy hozzá érjen, és megfullad, ha rámászik? Vagy azt, hogy csak úgy képes a szexre, ha közben másra gondol?
Szerinted nem arra fog gondolni, hogy undorító, és benne van a hiba?
Te egy ilyen bejelentés után mit lépnél?
A többség egyszerűen beadja a válást.
Jo a viszonyom a szuleimmel nincs bennem semmj gyerek kori trauma/rossz elmeny.
Ezt ebben a formatumban nem adhatom elo neki ..teljesen lenullazna az onbizalmat.
Beszelni probaltam vele rola burkoltan hogy valami nem mukodik nalam amit o is eszlel.
Nem voltam bent a szulesnel es nem csak az edesanyat latom benne hanem a paromat akit felesegul vettem.
Probalok rendet tenni a fejembe de jo ideje nem sikerul..
En pszichologust tanacsolok neked...
Egyedül
Talan a sok beszelgetes soran rajössz mi okozza
Szerintem inkabb fejben van a baj csak nem tudsz rajönni mi okozza
ezt kellene kideriteni es ha tudod tudsz is tenni valamit
Mindenkepp tanacsolom neked artani nem fog az bizros
Nem azt írtam, hogy így közölje vele, ahogyan ide leírta, hanem azt, amit ide leírt. Tehát hogy szereti, de valamiért, amire még ő sem tudott pontosan rájönni, képtelen szexuálisan felizgulni rá, de szeretne rajta változtatni, és dolgozni akar azon, hogy rájöjjön az okaira. Írta, hogy látja rajta a felesége, hogy van valami, hogy bántja őt, ahogyan viselkedik jelenleg a férfi, vagyis reagál rá. Ezért gondoltam, hogy inkább tisztázza vele, minthogy a felesége elkezdjen találgatni, hogy biztos megcsalja, vagy a szülés után már nem találja a testét vonzónak, vagy egyéb dolgokat kombinál. De egyébként szerintem is az lenne a jó, hogy ha tényleg vele akar maradni, hogy legalább felkeres egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!