Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan házasságok, ahol nincs szex?
A körülöttem elvált férfiak élete: egy szobás garzon, gyerektartás, a saját gyerekét alig látja, a párkapcsolat esélytelen 40 felett ezzel a hozadékkal.
Nem csaltam meg mert nincs kivel. Egy átlag külsővel esélytelen a szeretői státusz.
Az is milyen jó már, hogy amikor felépíted a családi életed, rájössz, hogy nincs szavad, az elvileg közös célok nem is közösek, a terveidet elutasítják. Az anyósodék számon kérnek a feleséged előtt anyagilag. Nem, nem azért mert eliszod vagy elköltöd a családi kasszát, hanem azért, mert hogy miért nincsen több 10 millió Ft a számládon. Egy 10 éves megvalósítható tervet lesöpörnek az asztalról, mert hát a kedves feleségemnek az biza nem kényelmes. Én áldozzam be magam neki, napi 400km-t utazom, se éjjelem, se nappalom, állandóan fáradt vagyok, egy éjszakát alszom otthon, hármat nem. Amikor kitaláltam hogyan tudnánk megoldani ezt családilag, és anyagilag is éves szinten 3-4 milliót tudnánk félretenni, engem néznek hülyének. Persze a drágámnak marha kényelmes 5 perc alatt beérni a munkába. Ő nem fog áldozatot hozni!
Intimitás: semmi fizikai kontaktus, a szex csak havi 5 perces kényszer a részéről, semmi csók, simogatás. SEMMI. Persze mint férfi, itt is be vagyok alázva. A gyereket már 1 éves kora óta maga mellé fektette, így nem is alszunk egymás mellett. Születésnapomra vagy nem is kapok semmit, vagy egy leértékelt 1200Ft-os pólót.
Telefonon 1X sem keres, csak ha nem tud valamit megcsinálni és segítséget kér. Főzni akkor főz, ha kedve van hozzá.
#11, Azon még nem gondolkoztál el, hogy erről te is tehetsz, hogy így alakult? Feltűnt már, hogy papucs vagy? Nem állsz ki magadért, meg úgy általában semmiért, csak bologatsz mindenre, és hagyod magad sodródni az árral, ahogy a feleséged evez.
Nincs semmi tekintélyed, azért tehetik ezt meg veled. Szerinted a feleseged el akarna válni? Kényelmes lenne neki egyedülállóként, egy fizetésből + némi gyt-ból tengődni? Felezni a vagyont, házat, aztán költözni stb? Persze, hogy nem. Ha végre az asztalra csapnál, neked is lennének elvárásaid vele szemben, nem vsak bologatós kutyát jatszanál, aki aztán behuzodik a sarkkba nyalogatni a sebeit, lehet, hogy a te akaratod is tudna érvényesülni.
Férfi megy, a nő majd beáll mögéd, melléd.
Csináld az elképzelésed, haladj.
Jelenleg egy papucs vagy, egy puha p@cs. Ezért semmilyen nő nem fog odalenni. Ezért sincs szex, szedd össze magad!
#11 - Felpontoztalak, mert élettapasztalatokról beszélsz, nem értem, miért nem hasznos ez a válasz. Szerintem sokan okulhatnak az életedből.
Írtad egy korábbi válaszodban, hogy válás = 1 szobás garzon, gyerektartás és 0 esély nőre.
Hát figyelj, nekem még így is megérné. Együtt lenni egy olyan nővel, aki szarba sem vesz rosszabb, mint (akár anyagi megkötésekkel) szabadnak lenni.
Hmmm. Rengeteg olyan nő van aki táesként kezelné a férfit. Csak tudjátok mi a baj!
Hogy őket tojjátok le a legjobban :)
És ha most azt írom, hogy 3-4 éve nincsen intimitás valaki megváltja az életem és újra színezi? 41 F
Gyerek előtt nem volt vele gond heti 2-3 volt.
De már csók sincs meg semmi...
Mondjuk Anyámék már 30 éve így élnek, de nem gondoltam, hogy követem majd őket 50 éves korom előtt.
eddig a ferjemnek nem volt fontos a rendszeres szex, most nem kivanom en. Valszeg valas lesz a vege.
Nalam nincs kozeput. Nincs olyan hogy atlag hazassag. Vagy van szerelem vagy mellettem van ha baj van, vagy kíván vagy viszlat.
Nem bonyolitom. En mindent megtettem, nincs mit sajnalnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!