Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrekedtünk! Volt már hasonló veletek? Mi történhetett?
Sok éve együtt járunk, 1,5 év után eljegyzett. Akkor még minden nap a közös jövőt tervezte, gondolt rá, beszélt róla. Kb. most fél éve élünk együtt. A költözés nekem nehezen ment, mert a családomhoz nagyon közel állok. Idegen város, idegen hely, stb. Mostmár kezdem megszokni, alső hetekben én nem kívántam a szexet, most pedig már ő nem kíván engem....
Együtt élő párnak, akik frissen költöztek össze, állandóan fel kéne avatniuk minden zegét-zugát a háznak, nem? Egy hónapban egyszer nyúl hozzám, én hiába kezdeményezek, elutasít, mondván fáj a feje meg a hasa. Az önbizalmam nemhogy megingott, de már a padlün avgyok miatta. A munkámra se tudok gondolni, mert gáz van itthon.
Tavasszal azt mondta, hogy nyáron elvesz. Egyrészt azüta nem is beszél róla, ha én felhozom, akkor se, másrészt nem is vagyok benne biztos hogy akarom a házasságot.
Elhanyagolva, megalázva érzem magam. ínem érzem hogy szeretne, hogy csodálna vagy hogy vonzóna hozzám. Hiába szexizek előtte vadiúj göncökbe, rám se hederít.
Aggódtam, hogy van valakije, és kutattam a messengerében, de semmi. telóját is tök nyugodtan ideadja, már kutakodni sincs okom. Viszont a haverjaival arról beszélt, hogy milyen autót fog venni.Ő...egymaga. Nem velem, ami egyébként közös kocsi lesz. Nem. Ő egyedül. ez nagyon rosszul esett..
van egy hobbi bandája, ami minden szabadidejét felemészti. hétvégén csak gyakorol és már 1 évre előre tudja, hol fognak fellépni, de azt nem, hogy lesz-e esküvő, vagy megyünk e valahova nyaralni....
Az önbizalmam pokolian gyatra. Már nem is sminkelek, nem is eszek, bartáokkal sins kedvem elmenni, csak ülnék a 4 fal közt és azon agyalnk, hogy szúrtam el. ..
Kérlek segítsetek, mielőtt belehalok! :(
24/L
Fölösleges megmutatni, nem fog semmi változni.
Nem is tudom mit tanácsoljak, nagyjából minden kapcsolat ilyen. Hol a lány, hol a fiú érdekei élveznek elsőbbséget, a szex laposodik, . Nem tudom.
Olvasd el "Az 5 szeretetnyelv" című könyvet. Bennem rengeteg "aha, meg húha" érzést keltett. Pont azért, mert azt éreztem, hogy gyakorlatilag rólunk szól. Sok mindenre rávilágított és ezóta tudunk tudatosabban tenni magunkért.
Én régebben is úgy gondoltam, hogy kapcsolatban lenni valakivel, egy döntés! Érzelmekkel indul, de a lángoló szerelem gyorsan alább hagy. A helyét átveszik a szürke ellaposodó hétköznapok. A könyv írója bemond egy fogalmat, ami a szeretettank. Mindenki rendelkezik szeretettankkal, ami egy idő után kiürül. A tiéd nyilvánvalóan közel van ehhez az állapothoz. Ilyenkor kezdünk el elégedetlenkedni, elgondolkodni azon, hogy talán érdemes lenne továbblépni. Jönnek a veszekedések, az elhidegülés, stb.
A két fél leülhet közösen, együtt beszélgetni és eldöntheti, hogy hagyják elmérgesedni a viszonyukat, bírják amíg bírják, majd valamelyikük lelép, avagy ketten, közösen tesznek azért, hogy a kapcsolatuk működőképes legyen, teletöltsék egymás szeretettankját a nehéz időkben is. Az öt szeretetnyelv az "elismerő szavak", a "minőségi idő", az "ajándékozás", a "szívességek" és a "testi érintés".
Általában ezek közül mindenkinek csak EGY nyelve van, ami képes felpumpálni a szeretettankját. Az viszont nagyon ritka, ha egy kapcsolatban a két fél ugyanazt a nyelvet beszéli. Ezesetben általában nem is szokott gond lenni.
Nálunk pl. egyértelmű, hogy a párom a testi érintés nyelvét beszéli. A puszik, az ölelések, a simogatások, az érintések és természetesen a szex. Neki ez a legfontosabb. Míg én szinte fej-fej mellett a minőségi idő és a szívességek nyelvén értek. Nekem minőségi együtt töltött idő nélkül nincs kedvem a testi érintésekhez, neki viszont enélkül nincsen kedve a minőségi együtt töltött időhöz és itt már be is indult az ördögi körforgás, ami rosszabb esetben képes megsemmisíteni a kapcsolatunkat, ha hagyjuk.
Én azt javaslom, hogy gondolkozz ezen. Egy döntés, nem pedig holtig tartó lángoló érzelmek!
Megszűnt számára a szerelem, a szenvedély, és már max. annyit jelentesz neki, mint egy lakótárs.
Beszélhetsz vele, semmi nem fog változni - noha ígér fűt-fát -, szóval gondolkodj el, hová tudsz költözni, és szakíts.
Nálunk ugyanez volt, leültem vele nemegyszer beszélni, de "hisztizek", meg "mindenért bőgök" (:D), úgyhogy leszartam idővel.
Nézegettem a lakásokat ésm ikor találtam megfelelőt, szakítottam.
Ennyi, én nem teperek olyasvalakiért, aki számára egy lakótárssá váltam.
Kedves utolsó!
Nálatok a kapcsolat egyoldalúvá vált. Innentől kezdve valóban nincs értelme küzdeni.
Viszont ha két ember szereti egymást és elköteleződik a másik mellett, az általában nem ilyen kommunikációban merül ki a hullámvölgyekben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!