Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénkség lvl 10000. Van-e kiút? Volt-e már valakinek hasonló?
Szóval, van az a szint amikor az ember nem mer odamenni nőkhöz. Ezen semmi különös nincs a mai világban sokunk van így vele. Na, de nekem az utóbbi pár hónapban sikerült a félénkségnek azt a szintjét megütni, amikor nemhogy élőben nem mersz csajozni, de már online sem.
Sőt semmilyen közösségi médiára nem merek képet posztolni magamról, tindert nem merem nyomkodni kb. Ez az abszolút zéró, nincs lejjebb önbizalomban szerintem. Bármilyen nőkkel való kontakt esetén szorongok.
Előzmények: volt már 4 párkapcsolatom, 2,5év-3 hónap közötti hosszúságúak, szóval valószínűleg nem eredendően vagyok gyökér csak valahogy sikerült azzá redukálódnom az utóbbi időben.
F/25
Volt, én az emberektől rettegtem úgy általában, mindegy volt, hogy férfi vagy nő, idős vagy fiatal.. csak olyan boltba jártam, ahol már volt önkiszolgáló kassza, stb.
Találtam kiutat, mindig hordtam magamnál könyvet, és folyton olvastam, az ébren töltött időm 95%-ában (utazás közben, órákon, evés közben, otthon, utcán, boltban...), amíg azt nem éreztem valóságnak, a valóságot meg csak valami fölösleges kis marhaságnak. Így nem féltem tőle. Szép lassan visszavettem az olvasás-adagomból (jelenleg csak napi 4-5 óra), és ezzel egyidőben erőltettem, hogy igenis beszélgessek, hiszen már tapasztalhattam, hogy nem lesz semmi baj belőle.
Nem vállalok garanciát természetesen, simán lehet hogy csak defektes vagyok és nálam ezért működött, de a problémával mindenesetre nem vagy egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!