Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen gyakran él házaséletet?
Érdekelne, hogy régóta tartó házasságban/együttélésben ki milyen gyakran él házasélet a párjával, ez az évek során hogyan alakukt?
Az is érdekelne, kinek mennyi lenne ideális?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik legalább 20 éve együtt élnek.
Köszönöm!
Megdobbento valaszokat olvastam itt. Sajnalom szegeny ferfiakat. Évi 1,2 alkalom? Jesszus! Szerintem az ilyen no megis erdemli ha megcsaljak. Elvileg szereti a társát nem?! Ha valakit szeretsz pedig szeretned, hogy jo legyen neki. Egy ferfinak pedig eleve tobb igenye van a szexre, ezt tudhatna minden no.... bezzeg ha megcsalna a ferj akkor verne a nyálát. Megis mit var az ilyen no? Hogy szult egy ket gyereket es akkor mar nem is kell tobbe szexelni, mert bevan biztositva ? Szanalmas. Nem birom az ilyen frigid noket. Onzoek. Nem igaz, hogy nem tudja azt a 20 percet raszanni a szeretett férjére..... es a gyerekekekkel korulbastyazzak magukat. Ezzel csak azt erik el, hogy a pasi kb nonek sem fogja nezni . Hajra pasik! Az ilyen noket siman megszabad csalni.
Lehet lepontozni, nem erdekel. Ez a velemenyem
Még csak 4 éve vagyunk együtt, de már lecsökkent kéthavonta egyre. Nincs igénye a páromnak többre, pedig ő a férfi. Én heti egyet minimum igényelnék, de megoldom magamnak.
Elején persze játszotta a csődört, de az elmúlt.
Sokan vagyunk fiatal nőként is ilyen helyzetben, nemcsak a férfiakat kell sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!