Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen gyakran él házaséletet?
Érdekelne, hogy régóta tartó házasságban/együttélésben ki milyen gyakran él házasélet a párjával, ez az évek során hogyan alakukt?
Az is érdekelne, kinek mennyi lenne ideális?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik legalább 20 éve együtt élnek.
Köszönöm!
Utolsó szövegértelmezés
A kérdező nem arra kiváncsi, milyen gyakran szexelsz,ilyen olyan nőkkel.
Hanem: "régóta tartó házasságban/együttélésben ki milyen gyakran él házasélet a párjával?"
Házasélet,egyenlő,ugyanazzal a partnerrel, 10, 20 30,40 éve tartó szexuális kapcsolat.
Így már érted?
Bár gyanítod, poénnak, vagy kötekedésnek szántad..
"Érdekelne, hogy régóta tartó házasságban/együttélésben "
- Ennél konkrétabban ezt hogy lehetne szerinted még jobban leírni?
14 éve vagyunk egy pár. Gyerekvállalás előtt heti 5x voltunk átlagban együtt. Ezt még terhességem alatt is tartottuk. Most 2 éves a kicsi, 3-4-re csökkent az átlag heti együttlétünk, néha többre vágyom, gyakran én kezdeményezem.
Elképedve olvastam a fentebbi kommenteket ahol ennyire nem partnerek a nők a szexben. El sem tudom képzelni, én nagyon élvezem és igénylem az együttléteket. Borzasztóan sajnálom a sínylődni kényszerülő férfiakat.
32/N, párom 40/F
37 éves hàzasok vagyunk. Két évvel ezelöttig heti 2 minimum volt. Sajnos a pàrom infarktusa havi 1-2-re redukàlta.
Ez nekem nagyon kevés.
Utolso,te a nő vagy,vagy a férfi?
Nen tudom hány evesek vagytok,mi 51-52,es 32 éves házasok.Én vagyok a nő.Ebben a korban,meg pláne idosebben,sok kórság előjon.
A nőknél a klimax is csokkenti a nemi vágyat,van aki már nem is igényli utána...
A heti 2 még a fiataloknál is jo.
Infarktus utan én nem is várnám el a páromtol a sok szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!