Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez tényleg így van, íratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg így van, íratlan szabály?

Figyelt kérdés

Férjem szerint, mivel ő jelentősen többet keres (én most itthon vagyok és a kisbabánkkal) ezért ő neki semmi dolga a háztartással. Szoktam kérni ezt - azt pl vásárlás, vagy itthon elmosni két tányért, teregetni, ilyesmi, takarítani nem kérem. Ilyenkor azt mondja, hogy akkor menjek dolgozni és hozzak haza annyi pénzt, amennyit ő. Pontosan tudja, hogy én nem tudok annyit keresni, ő csinált egy vállalkozást két éve, mostanra indult be szépen, hogy már keres is vele. Tény, hogy rengeteget dolgozott érte. De én nem tudnék annyi pénzt keresni, mint ő. Nem tudom ez más családoknál hogyan működik, de nekem kezd elegem lenni, hogy ő most azt hiszi kiskirály lett, én meg elé kell tegyem a reggeli - ebéd - vacsorát, ő evés után feláll, otthagy mindent, elmegy feküdni. Nagyon durva, még maga után sem pakol el. Ruháiról nem is beszélve.

Nálatok hogy működik? Egyszerűen, amikor ezt vágja a fejemhez, hogy menjek el dolgozni, keressek annyit mint ő, akkor segít.. Semmi sem jut eszembe ilyenkor, inkább elszégyellem magam, mert igaza van. Mostanában tényleg jól élünk. De ettől függetlenül úgy érzem, ez így nincs rendjén. Én nem azért vagyok itthon a picivel, hogy közben férjem teljeskörűen kiszolgáljam, hanem azért, hogy a babát ellássam (amit 100%osan megteszek) sajnos, a gyed összege elég kevés.

Mit mondjak neki?

2019. jún. 17. 20:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%

Nem, ez csak azoknál a tuskóknál van így, mint a te férjed, meg az enyém. Tudják jól, hogy nem tudsz lépni, mert anyagilag nem engedheted meg magadnak. Az fiam ugyan már 10 éves lesz, de mikor pici volt, sosem kelt fel hozzá éjjel, mondván ő dolgozik. A tányért, morzsát az asztalon hagyta,a szennyesét szétdobálta. Annyira nem volt hajlandó, ha leraktam a tiszta, vasalt ruhát az ágyára, hogy tegye el, berakja a szekrénybe. Inkább rajta aludt napokig, meg lerugdosta az ágyról. Én is megkaptam, hogy engem felesleges tartania, hiszen egy bejárónő sokkal olcsóbb lenne, mint én. A gyerkőccel nem foglakozik, mondván neki nincs kedve és ideje rá. Nincs kedve autózni. Vettünk etty modell repülő készletet, hogy együtt csinálják meg. Most elpakoltam, mert szétszedték, belekezdtek, majd kb 3 hete ott porosodik a szekrényen.

Próbálj vele beszélni, megbeszélni a dolgokat, ha még szereted. Mert el fogtok hidegülni egymástól és vége lesz a házasságodnak.

2019. jún. 18. 07:36
 22/34 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan, ahogy a 20as mondja, épp ezt írtam volna én is, pakolj el a gyerekkel pár hétre.
2019. jún. 18. 10:06
 23/34 anonim ***** válasza:
97%

Függetlenül attól, hogy válni akarsz-e, vagy reménykedsz még abban, hogy észhez tér a férjed, keress fel egy válóperes ügyvédet, és vázold a szituációt. Kettőtöknek van vagyona, de ahhoz te nem tudsz hozzáférni a jogerős ítéletig. Vannak ügyvédek, akik vállalnak ilyen eseteket, számolva azzal, hogy a megítélt vagyonból utólag ki tudják fizetni magukat.

A férjed ezt semmiképp ne tudja meg. Másoknak se beszélj róla, és egyelőre hagyd abba a válással fenyegetőzést. Ha komolyan veszi a fenyegetéseidet, a jelenlegi tiszta biznisze villámgyorsan feketévé alakulhat, kimenti belőle előled amit tud, és akkor leshetsz majd. De ezt az ügyvéd úgyis elmondja majd neked.

2019. jún. 18. 11:58
 24/34 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy egyik kommentelő írta,valóban az lesz a vége,hogy kiégsz,önbecsülésed nem lesz és az ágyban sem fognak működni a dolgok.A drága férj meg majd áll értetlenkedve,merthogy ő hajtja a oénzt,te meg otthon van és még ungabungát se kap.

A volt férjeménkél kb ugyanez a szitu,de én sejtettem,hogy gyerek után ilyen lenne.

Megoldás:A sarkadra kell állnod.Nem vagy szolga.

2019. jún. 18. 12:09
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen így van. Dologtalanul henyél a rovására, élősködik rajta, a házimunka is büdös ennek a hárpiának és mellé még követelőzik is. Ha nem tetszik lehet visszatakarodni a putriba ahonnan jöttél. Sajnálom szegény faszit.
2019. jún. 18. 14:03
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkapom néha napján h az amit én keresek sza*rt sem ér. Az elején kussoltam és csak sírtam amikor nem lát. Aztán megjött az eszem, keményen beolvasok neki. Megmondom neki h örüljön h munka mellett rendezem a gyereket, viszem hozom a bölcsibe, lenyomom a 8 órát, főzök mosok takarítok. Igaz annyit nem keresek, de amit megcsinálok bőven felülmúlja az ő bohóckodását az ő munkahelyén ( elég laza helyen van). Szóval nem hagyom magam, te se tedd. Bele fogsz betegedni, először lelkileg, aztán fizikailag ( tapasztalat), ennyit egy férfi sem ér. Ami a szíveden az legyen a szádon, nekem évekig nem sikerült kimondanom amit érzek, amit gondolok, amióta ezt megteszem jobban tisztel, így sem tökéletes de legalább élhető lett a kapcsolatunk. Szerelmes már nem vagyok, azt már eljátszotta.
2019. jún. 18. 17:31
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Pedig nem nagy dolog eltenni a vasalt ruhakat lanyok.. Nem azert nem teszitek el mert faraszto az a plusz masfel perc (ha mar kivasalni kivasaltok) hanem csak azert se.
2019. jún. 19. 08:57
 28/34 anonim ***** válasza:
35%

Lehet ha nem harcolsz ennyire a ferjed ellen nem jut ide a kapcsolatotok.

Ha igen akkor meg nincs mese szar a kapcsolat

2019. jún. 19. 08:58
 29/34 A kérdező kommentje:
Igazából amíg nem volt ez (számunkra) sok pénz, addig nem volt ilyen. Mondjuk baba előtt teljes fizetést kaptam ugye, többet is raktam a közösbe, mint most. Az, hogy a vállalkozása ennyire beindult, azt eredményezte (én meg gyedet kapok, a fizetésem 60‰-át), hogy mégjobban mélyült az anyagi szakadék köztünk, és ő kezd másképp viselkedni, mint már írtam, kiskirályként. A kérdésem is erre irányult, hogy mivel ő jóval többet tesz a közösbe (ami úgy tűnik nem is igazán közös) cserébe nekem be kell nyelnem mindent? És kvázi cselédnek kell lennem?
2019. jún. 19. 10:56
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Te gyereket szültél, gondozod.

Dolgozni nem tudsz, csakannyi bevételed van, amennyit az állam ad, de ezt tudta mindenki, mielőtt vállaltátok.

Attól, hogy kevesebb bevételed van, nem kell mindent lenyelni.

Tényleg hívd fel anyukádat vagy egy távoli rokont, akinek van balatoni nyaralója vagy valami és pakolj le oda 2 hétre. Hátha ez észhez téríti ezt az Agyatlant.

2019. jún. 19. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!