Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rendkívül jó a kapcsolatom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül jó a kapcsolatom a párommal, mindig mindent meg tudunk beszélni,1 éve vagyunk együtt, azonban óva intenekattól hogy túl gyorsan házasodjunk. Én viszont ugy érzem hogy készenállok. Szerintetek nem korai még? Adjak még időt magunknak?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 29. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Adj még időt magatoknak.Három évig jártam a férjemmel házasság előtt.Nyilván 3 évig tartotta magát,igazi társak,barátok voltunk,így nyugodtan hozzá mentem.Házasság után,miután már biztonságba érezte magát,el kezdett ki jönni a valódi énje

Ne kapkodd el,kellenek a közös élmények ,jók és rosszak,hogy jobban meg ismerd

2019. máj. 2. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Egy kapcsolatban legalább 4-5 evet kell várni mivel 1-2 év a rozsaszin felhő 1-2 év az ossze szokás amikor mar ossze költöztök! Meg ugye egy esküvő megtervezése minimum fél év de akkor szét lihegitek a beletek... 1 év ami biztonságos és van ido mindent megszervezni....

Szoval várjatok meg vele

2019. máj. 2. 15:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne. A sok várakozas egyrészt meggyilkolja a szerelmet, másrészt lehet hogy elege lesz a varakozásból és keres olyat aki elveszi.

Nem levegőbe beszélek, volt részem ilyesmiben.

Egyénbként ha nyáron pl nyaraláskor megkéred, és megbeszélitek hogy jövő nyáron esküvő, akkor 1,5 év kapcsolat után szerintem nem rohanás és idő lesz megszervezni is.

Ha úgy erzed ő az kérd meg.

2019. máj. 5. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Az utolsónak van igaza. Ne várjatok semmire. A kapcsolat megreked elköteleződés nélkül, és el fog halni. Nem a "papír" a lényeg, mint itt egyesek mondják, hanem az elköteleződés, amit a papír csak szentesít. Ne habozzatok kimondani, és utána tűzön-vízen át tartsatok ki egymás mellett!
2019. máj. 7. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Majd elváltok egy év múlva nyugi. Egy év édes kevés egy házassághoz. Majd utána jobban megismered kimutassa a fogafehérjét és majd válni fogsz.
2019. máj. 8. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Plusz egy 22 éves nem hiszem hogy fog házasodni mikor még előtte a fiatal élete
2019. máj. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!