Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét után korai lenne együtt aludni a barátommal? 22/L
Akudni akarsz vele v kefelni?
Aludni korai, kefelni meg mar keso:)
Varj meg vele!
Azert, mert nem is ismered meg. A pasik mindig azt fogjak mondani, hogy tedd ami jol esik, csakhogy a legtobbje leszolja azt a csajt, aki tul hamar adja magat.
Gondolj bele. Ha a kerdesed az lenne, hogy 1 het utan lefekudtem a pasimmal,mind azt mondana, hogy ribizli vagy.
Szexrol sose ferfiakat kerdezz!
Én két hét után aludtam együtt vele, volt valami megmagyarázhatatlan vonzalom kettőnk között. Pedig én aztán nem fekszem le akárkivel, számomra többről szól a szex, mint sima d@gás.
Ráadásul a második randin lefeküdtünk, egyszerűen érezni akartam magamban. Azóta már a férjem :)
Attól függ.
1 hét ismeretség után még idegenek vagytok egymásnak. Ha régebbről ismeritek egymást, és közben közelebb kerültetek egymáshoz, és 1 hete vagytok együtt, akkor nem korai.
Amúgy meg a ti döntésetek.
Nem.
(Amúgy szexelni nem csak "egymásnál alvásnál" lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!