Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai hogy barátom legyen?
Àprilisban lettem 19 èves.
Szerintetek korai vagy sem?
Köszi!:)
Igen, neked még korai, hisz még agyilag nem értél meg rá!
Ha megértél volna, akkor ez a kérdés se született volna meg!
Olyanéra, aki azt fogja mondani, igen kislány, nyugodtan lehet már barátod ennyi idősen, csak még ne vidd haza, oké?
Mi van, megerősítést vársz?
19 évesen ezt nem tudod egyedül eldönteni? Jesszus, agyilag te még egy 12 éves szintjét se ütöd meg!
Engedélyt majd anyucitól fogsz kérni?
Az én véleményem az, hogy ha 19 évesen mások véleménye ennyire meghatároz (ráadásul nem a barátaidé, rokonaidé, hanem vadidegen embereké!!), akkor nem csak az korai, hogy barátod legyen, de alapvetően nagyon éretlen vagy. Ezt most nem bántásnak mondom, de komolyan ez jön le. Mi a célod ezzel a kérdéssel? Ha azt mondjuk, nem korai, akkor holnaptól lesz pasid, ha azt mondjuk, hogy korai, akkor majd visszajössz egy év múlva megkérdezni még egyszer, hátha akkor "megengedjük", és majd akkor lesz barátod? Egyáltalán miből gondolod azt, hogy kizárólag az életkorod alapján el lehetne dönteni, hogy mi korai és mi nem? Ha egy kicsit is érett lennél, tudnád, hogy nem csak az életkorod határozza meg azt, hogy mennyire állsz készen dolgokra. Így a kérdésed teljesen értelmetlen és céltalan. Ráadásul nevetséges, hogy a felnőtt párkapcsolatok témakörébe került, mikor nyilvánvalóan több keresnivalója van a tini párkapcsolatok kategóriájában.
20N
Azt teszel,amit akarsz.
Ezt neked kell eldöntened,hogy mikor korai és mikor már nem az.
Nem kortól függ,hanem felfogás kérdése.Ha te úgy érzed érett vagy,akkor nem.De tényleg nem éppen vadidegen emberek válaszára alapoznék én sem a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!