Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt. Én 31 éves vagyok, a barátnőm pedig 30. Úgy érzem ő az igazi. Szerintetek korai lenne eljegyezni?
30 felett is érdemes években gondolkozni. A válaszod mutatja hogy nem vagy készen.
Az eljegyzés egyébként nem sokat jelent, ha vársz még egy kicsit és eljegyzed akkor lehet az esküvő 2 év múlva is. Egyik jóbarátom eljegyezte a rózsaszín ködben a nőjét, 2 év után szétmentek. Ha ti nem mentek szét akkor már kiismertétek egymást, hajrá. Ha mással nem is, de az esküvővel várj szerintem. Kár kapkodni. 30 éves vagy nem 60. Ha ő az igazi akkor 3 év múlva is az lesz, és együtt lesztek.
Ez a házasságon kívüli gyerek meg... a gyerek nem véletlen, ha nem akarsz gyereket házasságon kívül akkor védekezni kell nem megházasodni ;)
Összeköltözhetnétek és élhetnétek együtt egy ideig, ez tényleg megmutatná: ő -e az igazi vagy sem.
Én a leírásban egyfajta precíziós pontossággal megtervezett jövőt látok.
7: Mekkora egy gyökér vagy..
Aki ilyen suttyó kocsmatöltelék, annak nem kell nősülni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!