Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt. Én 31 éves vagyok, a barátnőm pedig 30. Úgy érzem ő az igazi. Szerintetek korai lenne eljegyezni?
9-es: Egy: Nem vagyok az anyukád, én nem szülök férgeket.
Kettő: Nem is "verem a csákányt", mert veled ellentétben én értelmiségi vagyok, és képes voltam annyit tanulni, hogy normális munkám legyen, amivel jól keresek anélkül, hogy beledöglenék.
A gyereknek anyukája van és apukája (és azok is maradnak, míg élnek) nem pedig egy házaspár szülője.
Viszont ha nem szeretnél vadházasságban élni, és fattyúnak éreznéd a leendő kicsit így papír nélkül, akkor mire vársz? Úgy van ahogy mondod. 30 fölött az embernek már gyorsabban pörög a lemez. Öt hónap pedig öt hónap. Ennél jóval kevesebb is elég volt már millióknak. És valóban, semmi és senki sem tudja, hogy x év múlva változik e valami. A jövő zenéje, hogy milyen döntésnek bizonyul.
" És valóban, semmi és senki sem tudja, hogy x év múlva változik e valami. A jövő zenéje, hogy milyen döntésnek bizonyul."
Azért 1-2 év együttélés után lejön hogy ki milyen ember, nehogy ne legyen annyi ideje... A jövő zenéjéről meg annyit hogy ezzel a hozzáállással drága nóta lesz amit majd elhúznak neki egy válás esetén. Persze ő is lehet majd hétvégi apuka, millióknak bejött, tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!