Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl korai az együtt alvás? 21/L
Figyelt kérdés
A párommal 3 hete vagyunk egy pár,de már 2 hónapja ismerjük egymást. A barátom 25éves. Csak hétvégente tudunk találkozni. De a szüleim nem nézik jó szemmel, hogy együtt alszunk. Szerintük ez korai. Szerintetek is az?2019. márc. 4. 19:06
1/11 anonim válasza:
Ha ilyen korlátoltak miért mondod el? Meg ele 21 éves nőnek ne kelljen már apuciék engedélye a szexhez v alváshoz,gondolom már a szex is megvolt szoval nem is értem ezeket.. Nyugi 3 év után se fogják engedni max esküvő után ezért hazudoznak a mai fiatalok folyamatosan és mennek motelbe napközbe meg kocsiba munkahelyi vécébe.. Miközben felnőttek bujkálnak..
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem az.
De szerintem a szüleidnek inkább az a baja, hogy kerülgetniük kell. Kérdezz rá.
3/11 A kérdező kommentje:
2 válaszoló
Hogy érted azt, hogy "kerülgetniük kell"?
2019. márc. 4. 19:12
4/11 anonim válasza:
nem mindegy már, hogyha már folyik a dolog? kicsit késő gondolkodni.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem korai. Ennyi idosen mar engedhetsz a vagyaidnak, nem vagy tini.
6/11 anonim válasza:
Kerülgetni kell jelentése hazaviszed.. De gondolom az is baj ha te mész,ma sajnos aki nem szűz és egy kapcsolata is volt esküvő előtt és nem apu intézi a férjét az magyaroknál prostituált,ezért kell jol hazudni,én senkit nem vittem haza azt se tudták h van vkim,közbe az eskövöm terveztek egy szektás taggal 17 évesen már. :D 18 évesen meg eltüntem otthonrol,és a férjem se ismrerik. :P Magyar szülők korlátoltak..
7/11 anonim válasza:
És 21 évesen mégis miért számít anyádék véleménye? Felnőtt ember vagy. Egy pár vagytok, ugyan miért lenne korai együtt aludni vagy szexelni?
8/11 anonim válasza:
Arra gondolok kerülgetés alatt, hogy azt vettem ki az írásból, hogy hazavinnéd, ahol a szüleid is laknak, s nekik a saját házukon kéne osztozni egy kvázi idegennel.
9/11 anonim válasza:
Kinél vagytok?
3 hét után én pasit sem vinnék haza bemutatni, nem hogy nálunk altatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!