Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha állandóan hisztizek? Tudatosan figyelek rá, hogy ne mégsi előjön?
A férjem azt mondta állandóan hisztizek semmi nem jó nekem.
Próbálok oda figyelni hogy ne szóljak neki semmiért meg a ledvére tenni de néha annyira ehúz nem tudom.magam visszzafogni és kijön belőllem hogy megszóljam.
Nagyon szeretnék erről leszokni de nem tudom hogy tudnék ezen változtatni nagyszájú vagyok ami szivemen a számon.. mikor megismerkedtünk viszahúzódóbb voltam az igaz, de csak nem viselhetek el mindent neki
Ezt én is szeretném tudni, hogy mit értesz hiszti alatt. Nekem a volt párom volt olyan, hogy akármit szóvá tettem, az volt a válasz, hogy már megint hisztizel. És hát elég sokmindenért szóltam a vége felé, de azelőtt normálisan akartam rávezetni, ha valami nem tetstett. Pl nem fizette időben a számlákat, légyszíves csináld meg a keritest, vagy jó lenne, ha szervizelnéd a kocsit, mert nem lesz mivel járjunk. Ezeket mind úgy fogta fel, hogy mit hisztizek? A nők nem akarnak hisztisek lenni, ezért ezt szeretik odavágni, csakhogy kussolj végre.
Úgyhogy gondold át, tényleg az vagy, vagy csak ő hárítja a felelősséget?
Há igazából apróságok
Például
1.intéztem a nyaralásunk , mert beszéltük , hogy megyünk , mutatni akartam neki de nem érdekelte , és én rászóltam hogy ha nem érdekel lemondom nem kell kényszerből menni. Bár elég mérges hangon mondtam a stúlusom nem igazán volt megfelelő. Erre azt mondta ne hisztizzek már megint , lene merjem mondani .
2. Elment vásárolni hogy segítsen nekem , azonban a fél cuccot elfelejtette megvenni amiért küldtem de édességet hozott , mikor tudja , hogy szigorú diétát tartok mert megjegyezte hogy híztam. Kicsit erősebben ráförmedtem hogy hát a tej? Élesztő? -Jaj azt elfelejtettem. -én meg öltöztem hkgy visszamegyek és megjegyeztem az ajtóba hogy nagy segítség voltál. Akkor visszahúzott az ajtóból és visszament , hogy megint a hisztim miatt veszekszünk.
3.pl nem nagyon van házaséletünk mostanában és megjegyeztem , hogy jó lenne változtatni ezen nem rajtam múlik csak hogy tudja, erre az volt a baj hogy miattam dolgozik ezerrel fáradt mit gondolok robotból van? Meg hogy fölösleges hiszti más házasságban sincs annyi szex mint az elején ne hisztizzek ezen normális hogy változnak a dolgok.
4. Ha vezet állandóan gyorsan megy , iszonyat értetlen mintha menő lenne , én nagyon szabálytisztelő vagyok de ő azt mondja ha lehet miért ne menne vannak olyan országok ahol nincsennek is korlátok. Előzget sokszor tök feleslegesen tök kellemetlenül érzem magam hogy a pirosnál meg ott áll a seggünkben az az autó amit megelőzött nagy nehezen .Akkoris megjegyzem hogy na volt értelme? És akkoris már rámförmed hogy ne hisztizzek már.majd ő tudja ha én vezetek úgy megyek ahogy akarok. Ebből szoktam vitát kreálni mert mondom hogy a leendő gyerekedet nem fogok engedni , hogy vidd autóval csak én vezethetek ha ő bent fog ülni. Akkor megint rákezd hogy az más lesz ne gondoljam már túl.
5.jönnek a szülei vendégségbe , és keressük a megfelelő napot mikor vagyunk mindannyian itthon hogy ne kelljen szabit kivenni snekinek. Nagyon nehéz.. álltalában az én beosztásom ami eltér mert ők hétfőtől -péntekig járnak én meg össze vissza négyes turban. És ha van egy alkalom ami nekik jó én rámondom hogy jöhetnek nyugodtan attól hogy én nem vagyok otthon de akkor az a baj hogy kivonom magam alóla , ha azt mondom keressünk másik időpontot ne én mondjam már meg mikor jöhetnek. És ezt is megjegyzem hogy egyik sem jó neked akkor mi legyen , akkor megint nem oldjuk meg hanem csak hisztizek. Aztán csak egyszer kész tények elé állít hogy lesz a legjobb , persze kérdő jellegűen jó e úgy , amire a válszom hogy miért ne lenne én már a multkoris ezt mondtam. Akkor hogy ő mennyit agyalt ezen hogy lenne mindnekinek jó , nem értékelem állandóana hiszti hogy semmi nem jó nekem. Pedig napokat nem alszok hogy mindig miattam nem jó semmi oylan lelkiismeret furdalásom van.
6.nap végén szeretek a zuhany alatt állni jó ideig , megnyugtat , és mire visszamegyek elalszik a párom szóval sosem vár meg. És sokszor megjegyzem hogy egyszer nemlehetne hogy megvársz és összebújunk beszélgetünk ? Régen éjfélig is eltrécseltünk nagyon hiányzik ez. A válasz csak annyi hogy ne furodjek annyit.
Ezért változtattam mostmár max 5 perc a zuhanyzásom , de mikor beérek ugyanúgy alszik. Ebből persze megint a hiszti higy megjegyzem stb.
Hát annyit tudnék még írni elkepesztő , szégyenlem hogy idejutottunk mert csak dől belőllem a felsorolás de nem merek többet írni. Ha éggetem vele magam azért ha nem pedig csak szégyenlem egyiksem jobb.
Ez NEM HISZTI. Ezek teljesen jogos dolgok. A párod egy igazi barlangi vadember. Ebben a szituációban nem veled van a probléma, hanem a pároddal. Minek vagy együtt egy ilyen szerencsétlennel aki nem tudja elfogadni, hogy sok dolgot nagyon rosszul csinál?
És ez még a kisebbik gond, tök egyértelmű, hogy magasról szrik bele az egész kapcsolatba és semmi energiát nem fektet bele. Hagyd ott ezt a szerencsétlent mert semmi értelme ennek a """kapcsolatnak"""
Néhány nap , minden nap jut belőlle valami sajnos , a legrosszabb mioe egy nap ebből több is előfordul.
De nem hinném hogy a válás lenne a megoldás .
De erre nincsen más megoldás!!!
Soha nem fog ez a helyzet megváltozni mert a párodban semmi kompromisszumkészség nincsen, egyáltalán nem veszi figyelembe a te véleményedet, és semmit nem tesz bele a kapcsolatba. Az egész egy hatalmas, menthetetlen selejt ilyen hozzáállással.
De ha neked ez így jó akkor éljél együtt még 40 évig egy olyan palival aki magasról tesz rád, elnyom és szrik a véleményedre meg arra, hogy te mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!