Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már marhára elegem van a férjem viselkedéséből?
Ez gáz. meg az is, hogy legyinteni kell rá, mert pasi.
Az én férjem is tud kényelmes lenni, de azért meglátja ha van valami tennivaló; illetve ha mondok neki valamit, nem visszadumál, hanem ( hanem is rögtön ) de megcsinálja.
Ti választottátok ezeket az embereket. Nekem is volt ilyen exem, hamar ejtettem is, nem vagyok az anyja, ráadásul amire ő nem tanította meg harminc évig, azt én már cseszhetem.
És nem, marhára nem ilyen minden férfi! Párom 20 évesen elköltözött otthonról, kivett egy lakást és nekiállt megtanulni egyedül megállni a lábán. Semmi elvárása nincs, mert azt vallja, hogy egy kapcsolatban két egyenrangú fél van. Ablakot pucol, takarít, mos, tereget. Nem várja meg, hogy mindent én csináljak. Ehhez persze felnőttként kell viselkedni és gondolkodni. Választhatta volna, hogy otthon marad Anyukával a kényelemben, de nem a könnyebb utat kereste, hanem azt, hogy minél hamarabb meg tudjon állni a lábán.
Ilyen is van!
kérdező, ne privátban írjál, hanem írd ki ide.
férjed nem akart anno se otthon lenni, vagyis nem akart veled/veletek lenni, talán itt kellett volna elkapni a problémát, nem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!