Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha már marhára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már marhára elegem van a férjem viselkedéséből?

Figyelt kérdés
Régóta gondok vannak, kisebbek, nagyobbak. Megbeszéltük, ne váljunk el. Most megint nyeregben érzi magát. Kötözködik, miért nem viszem ki a szemetet, miért nem rakok zacskót a kukába, miért nem veszek nagyobb kukát. Anyám vigyáz a gyerekre,ő főz. Kijelentette, hogy ha esetleg jó lesz az ebéd, akkor eszik otthon. Na itt berágtam, elküldtem melegebb éghajlatra, hogy akkor főzzön magának. Fogja meg a szemetet, vigye ki, majd tegyen zacskót a szemetesbe. Elmentem este vásárolni, gyerek otthon maradt vele. Fél 9 kor értem haza, másnap suli. A gyerek vígan ül a tv előtt, nem fürdött, nem vacsorázott. A férjem meg ül a gép előtt és vadul netezik. Mikor megkérdeztem, miért nincs kész a gyerek, az volt a válasz, hogy én nem mondtam. Annyira unom, hogy mint egy csecsemő, úgy viselkedik. Oké, eleinte nem kellett otthon segítenie. Viszont már elmondtam többször, hogy nem bírom egyedül. Kértem többször, hogy néha ex egy tányér ételt elém rakhatnának. De egyszerűen nincs foganatja, állandóan hisztisnek tart. Állandóan jön a kérdés, miért nem vagyok mosolygós, meg miért nem akarok szexet.
2019. ápr. 18. 08:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
32%
Vicces, hogy akik nekiállnak osztani az észt, hogy az ő párjuk nem ilyen, azok is leírják a lényeget: az ő férjük is béna volt, meg kellett neki tanítani lépésről-lépésre, hogy mit csináljon, és hogyan, és vannak dolgok, amik ennek ellenére nem mennek most sem. Magyarul az ő férjük is ilyen volt, csak már kikupálta valaki: anyós, vagy a feleség. :) Szóval próbálj meg hatni rá, és ügyesen elvárni tőle dolgokat. Adj neki választási lehetőséget, és mutasd meg neki, hogy ha segít, sokkal több erőd, energiád marad a mosolygásra is, meg a szexre is. ;)
2019. ápr. 18. 10:01
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Megtanítani? Nekem kétszer kellett kb. szólni és kész.
2019. ápr. 18. 10:03
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem gyerek, hogy tanítsam, elég a gyereket nevelni. Igen, elrontottam, de sajnos ennek már utána vagyok. 42 évesen ha részéről van elvárás, hogy én mit és hogyan csináljak, akkor ugyan fordítva is működjön.
2019. ápr. 18. 10:19
 14/31 anonim ***** válasza:
59%
Ha eddig nem volt elvárásod, akkor most mire fel? Gondolom nem 1 éve vagytok együtt. Ilyenek kijönnek házasság előtt az együttéléskor, egy gyerek, meg több év után miért akarna változni? Vagy tűrsz, vagy elválsz és csak egy gyereket nevelsz a kettő helyett.
2019. ápr. 18. 10:23
 15/31 anonim ***** válasza:
82%

Ez gáz. meg az is, hogy legyinteni kell rá, mert pasi.

Az én férjem is tud kényelmes lenni, de azért meglátja ha van valami tennivaló; illetve ha mondok neki valamit, nem visszadumál, hanem ( hanem is rögtön ) de megcsinálja.

2019. ápr. 18. 10:26
 16/31 anonim ***** válasza:
80%

Ti választottátok ezeket az embereket. Nekem is volt ilyen exem, hamar ejtettem is, nem vagyok az anyja, ráadásul amire ő nem tanította meg harminc évig, azt én már cseszhetem.

És nem, marhára nem ilyen minden férfi! Párom 20 évesen elköltözött otthonról, kivett egy lakást és nekiállt megtanulni egyedül megállni a lábán. Semmi elvárása nincs, mert azt vallja, hogy egy kapcsolatban két egyenrangú fél van. Ablakot pucol, takarít, mos, tereget. Nem várja meg, hogy mindent én csináljak. Ehhez persze felnőttként kell viselkedni és gondolkodni. Választhatta volna, hogy otthon marad Anyukával a kényelemben, de nem a könnyebb utat kereste, hanem azt, hogy minél hamarabb meg tudjon állni a lábán.

Ilyen is van!

2019. ápr. 18. 10:29
 17/31 A kérdező kommentje:
Évek óta előjött, csak mostanra annyira elfáradtam, hogy segítség kellene. És a kezdetek kezdetén igenis főzött, segített, aztán elkezdett egyre többet dolgozni saját elhatározásból, mert nem akart itthon lenni. Aztán most már megvan az elvárás, hogy akkor is csináljam meg a dolgom, ha beteg vagyok. Mert szerinte a beteg gyerek mellett egy hét táppénz az pihenés. Úgy, hogy én is beteg voltam, meg őt is ápoltam.
2019. ápr. 18. 10:34
 18/31 anonim ***** válasza:
67%
Akkor rendeljetek kaját, vegyetek fel takarítőnőt.
2019. ápr. 18. 10:41
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha saját bevallása szerint nem akart otthon lenni, akkor el kellene beszélgetnetek, hogy vajon miért?
2019. ápr. 18. 10:51
 20/31 anonim ***** válasza:
88%

kérdező, ne privátban írjál, hanem írd ki ide.

férjed nem akart anno se otthon lenni, vagyis nem akart veled/veletek lenni, talán itt kellett volna elkapni a problémát, nem most.

2019. ápr. 18. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!