Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten ismersz még csak valakit lehet "érezni" a viselkedéséből, hogy elkezdtél számára fontossá válni?
Figyelt kérdés
Még nem került sor a találkozóra, de ettől függetlenül miből tudod, hogy fontossá váltál valakinek?2016. nov. 8. 19:08
1/8 anonim válasza:
Netes viselkedésből semmit nem következtetek.
2/8 anonim válasza:
mindig keres,érdeklődik rólam,hogy vagyok,sokat kérdez,kíváncsi az életemre,tesz utalásokat rá..
lehet érezni, erzed a torodest tole.
3/8 anonim válasza:
egyszerűen csak érzem, látom, hogy nem vagyok semleges.
4/8 anonim válasza:
Milyen jeleket ad a nő/férfi, hogy erre következtetsz?:)
5/8 anonim válasza:
Az első válaszolónak adok igazat.
Többször jártam úgy, hogy "éreztem", hogy "elkezdtem fontossá válni". Elmesélte a férfi az életét, volt, aki a betegségeivel kapcsolatban is megnyílt. Mindig nekem írt, ha bántotta valami.
Fotócsere, éjszakákon át tartó chatelés. Szerelmes verseket, zenéket is küldtek már férfiak.
Egyikükkel sem találkoztam soha, mert a személyes találkozást elsumákolták...
Szóval a "még nem került sor a találkozóra", az azt is jelentheti tapasztalatom szerint, hogy soha nem is fog.
6/8 anonim válasza:
Simán lehet találkozó,de tudni kellene,hogy mennyi ideje beszélgetnek,volt-e már szó a taliról. Kérdező?
7/8 A kérdező kommentje:
1 hónapja beszélünk. És igen volt már szó a taliról, meg is beszéltük most vasárnapra.
2016. nov. 8. 20:23
8/8 anonim válasza:
Természetesen.
Ez is egy megnyilvánulási forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!