Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már marhára elegem van a férjem viselkedéséből?
Jajj istenem mintha az én férjem írtad volna le :D
Az a baj, hogy ők ilyenek. Figyelj, soha nem fog alapból megváltozni. Ideig - óráig tudják magukat tartani, de gondolom már ő is 40 körüli (?) nálunk ő 42, én 36.
Mindig, mindent a szájába kell rágni, különben nem veszi észre a "feladatot". Sajnos, én már megtanultam : ezzel így kell élnem, és ebből a helyzetből kihozni, amit lehet.
Hihetetlen, de pl : "légyszíves vidd ki a szemetet" kb így kell. Az én férjem szinte átlép rajta, ha nem szólok neki, hogy vigye ki, észre sem veszi. Viszont a munkájában nagyon precíz, nagyon ügyes, jól dolgozik. Csak ők azt hiszik, ha 4 óra van, irány haza, és pihenés. Nem tudják, hogy van más munka is.
Ha konkrétan kérsz tőle valamit, pl főzz egy kávét míg én lezuhanyzom, akkor mit tesz?
Mind ilyen? Jesszus dehogyis!
Férjem szó nélkül takarít, mosogat és minden hétvégén elém rakja a reggelit és a kávét, hézköznap csak azért nem, mert nem egyszerre kelünk! Igen, főzni nem tud, de segít: pucolja amit kell, húst darabol, mosogat közben stb. Kiviszi a szemetet...
Nincs minden a segge alá rakva, mert nem egy dedós. De aki ilyet szakít, az nem értem pár év után miért is sír, hogy de rossz neki?! Én elején mondtam, nem vagyok csicska, hogy egyedül csináljak mindent. Párszor szólni kellett, de most már magától is észre veszi a feladatokat.
Itt sajnos nem az a kérdés, h változtatható-e a házi munkához való hozzáállása... Sajnos úgy érzem ez már bőven túlment azon a szinten. Nincs tisztelet irántad ill. ahogy olvasom édesanyád felé sem. Ha jó lesz a kaja, akkor eszem otthon... Jól tetted, h kiosztottad. De sokat nem érsz el nála. Állandó harc, ráadásul a tisztelet minden hiányával...nem sok értelme van "nevelgetned". Durván sokat képzel magáról, konkrétan az alattvalójaként kezel. "Hisztizhetsz", de nála már semmit nem ér.
Nem tudom, de a válás tényleg eléggé opciónak tűnik sajnos.
Szeretem, mikor a nők 15 éven keresztül fényesre nyalják a férfi seggét és utána csodálkoznak, hogy egy csapásra semmit nem hajlandó magától csinálni.
Nem akarom mosdatni, de legalább annyira hibások vagytok mint ők. S akkor jönnek a kiégett nőktől egy 40 ÉVES FÉRFIRÓL, hogy "minden PASI ilyen", mint ha csak 16 éves kis hülye lányokat hallgatnék.
Minden férfi ilyen? Hát a lónak a 🍆-át!
Ez egy gyerek, nem férfi.
Igen, te rontottad el, mert eleinte nem kellett csinálnia semmit. Most meg sírsz, hogy nem csinál semmit. Persze hogy nem, hiszen megcsinálod te.
Első pasimmal ezt rontottam el én is. De tanultam belőle. Legközelebb nem követtem el ezt a hibát.
Olyanhoz mentem férjhez, aki megcsinál mindent. Mos, főz, takarít, pelenkáz. Én is vágok füvet, fát hasítok, fúrok, festek.
Neked abból lehet választani, hogy jó ez így, hogy te csinálsz mindent, vagy elválsz, és akkor is te csinálsz mindent, de van esélyed találni egy normális párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!