Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok marhára unalmas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok marhára unalmas, vagy az emberek maguknak valók?

Figyelt kérdés

Minden bizonnyal az első része igaz a dolognak, és nem tudom, hogyan változtathatnék ezen.

Mindenki azzal jön, hogy a nőknek milyen könnyű pasit találni, hát ez egyáltalán nincs így.

Akárkivel ismerkedtem eddig, mindig ugyanaz volt a forgatókönyv, hogy jól elbeszélgetünk, találkozunk párszor, csók is van általában, de nem akarnak velem összejönni, és utána mindig alig keresnek, sosem érzem senkin a lelkesedést, hogy hú, na ő most engem akarna, ha mégis, akkor is csak a szex miatt.

Lehet, hogy óriási elvárás a részemről, hogy ne hetente beszéljünk, vagy hogy találkozzunk többször, de a barátnőimnek a pasijai naponta többször is keresik őket, és ez már az ismerkedéskor is így volt, és csomót együtt vannak, rám meg senki nem kíváncsi kicsit sem. :(

Miért vagyok ilyen selejtes?

21L

2016. jún. 7. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet. Kb mintha én mondtam volna. Fel a fejjel, majd eljön a megfelelő személy! Én mindig így állok hozzá. :-)

21/L

2016. jún. 7. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Velem is mindig ugyanez történik, de az okát sajnos nem tudom. Fogalmam sincs miért történt ez meg velünk.
2016. jún. 7. 16:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor sorstársak vagyunk. :(
2016. jún. 7. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom de én a baratnok teren is így vagyok
2016. jún. 7. 16:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ilyenek a barátok is nagy részt.
2016. jún. 7. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Én eléggé magamnak való vagyok, így a napi találkozás kizárt (max minden 2. v 3. nap), persze beszélni neten simán, de megőrülnék, ha naponta valaki órákat töltene a privát szférámban, hiába lenne barátnő, nekem kell napi X óra egyedüllét. 23/F
2016. jún. 7. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Én csak azon szoktam csodálkozni mindig, vajon miért van az, hogy az ilyen nők valahogy sohasem találkoznak az ugyanilyen férfiakkal? :O Hát nem érdekes ez?
2016. jún. 7. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
De remélem azért nem vagytok teljesen passzívak lányok, mert az bizony teljesen kiábrándító.
2016. jún. 7. 16:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Érdekes, de attól még ez van. :S

Én mindenféle sráccal ismerkedtem már, volt köztük nagyon félénk, otthonülős is, lazább, bulizósabb is, de úgy látszik, nem a személyiségen múlik a dolog.

2016. jún. 7. 16:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom olyan srácokkal ismerkedtek, akik több vasat tartanak a tűzben. Persze, hogy nincs egy lányra olyan sok idejük. :P
2016. jún. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!