Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok marhára unalmas, vagy az emberek maguknak valók?
Minden bizonnyal az első része igaz a dolognak, és nem tudom, hogyan változtathatnék ezen.
Mindenki azzal jön, hogy a nőknek milyen könnyű pasit találni, hát ez egyáltalán nincs így.
Akárkivel ismerkedtem eddig, mindig ugyanaz volt a forgatókönyv, hogy jól elbeszélgetünk, találkozunk párszor, csók is van általában, de nem akarnak velem összejönni, és utána mindig alig keresnek, sosem érzem senkin a lelkesedést, hogy hú, na ő most engem akarna, ha mégis, akkor is csak a szex miatt.
Lehet, hogy óriási elvárás a részemről, hogy ne hetente beszéljünk, vagy hogy találkozzunk többször, de a barátnőimnek a pasijai naponta többször is keresik őket, és ez már az ismerkedéskor is így volt, és csomót együtt vannak, rám meg senki nem kíváncsi kicsit sem. :(
Miért vagyok ilyen selejtes?
21L
Ismerős a helyzet. Kb mintha én mondtam volna. Fel a fejjel, majd eljön a megfelelő személy! Én mindig így állok hozzá. :-)
21/L
Érdekes, de attól még ez van. :S
Én mindenféle sráccal ismerkedtem már, volt köztük nagyon félénk, otthonülős is, lazább, bulizósabb is, de úgy látszik, nem a személyiségen múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!