Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a nő és a férfi is othon van kinek kell mosogatnia?
Mi alap esetben heti váltásban csináljuk a házimunkát. Az csinálja aki a soros épp azon a héten, ha munkanap, ha szabadnap van.
De pl amikor eszméletlen szarul voltam itthon betegen hetek óta fájdalmakkal éltem, 2- 3 percenkénti köhögőrohamokkal stb stb. A férjemnek alap volt, hogy én pihenjek és mindent megcsinált helyettem is.
Amikor ő volt beteg, én tettem ugyanezt. Egymást szerető és tisztelő emberek közt ez így működik. Ha pedig mindketten jól vagyunk, nem várjuk el a másiktól, hogy mindig utánunk takarítson. A váltott hetes háztartásvezetés nekünk bevált.
#25 Miért hangoztatod ilyen büszkén hogy egy parazita vagy aki nem hajlandó rendben tartani a saját előhelyét, hanem alanyi jogon elvárja, hogy a másik lássa el?
Sőt, miért utalsz arra hogy a többi férfi is ilyen parazita - vagy legalább is ilyennek kéne lenniük?
Gyk-s férfiak, nem tartjátok ezt sértőnek?
#26 természetes hogy a nő mosogat... A férfi meg pénzt keres, otthont nyújt, ez így van rendben..
A nő is dolgozik persze de ők nem pénzt keresnek hanem zsebpénzt maguknak kis kiegészítést... Ez így van mióta világ a világ és igen tudok róla hogy vannak kivételek, de azok a nők karrierista egyedülálló nők... Ott nem kérdés ki mosogat😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!