Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török férfi válhat?
Jól értem, hogy a felesége is tud rólad? Akkor jön a többnejűség. Bár én sosem fogom megérteni azt, hogy ahol megcsalás történik, hogyan tud bízni a megcsaló férfiba?
Ha egyszer megteszi, megteszi újra.
Hülyít és meg is érdemled.
Hiába török, ugyan az a forgatókönyv, mint magyar, német, angol, amerikai stb férfival ilyen esetben. Téged kúrogat, a családjával meg elvan, amikor elvan. Megnyugodhatsz, nem fog miattad elválni.
32/f
Nem értem, miért ne tehetné meg veled is?
A családunkba bekerült anno egy török férfi, elvette a rokonomat aki egy magyar nő. Megcsalta, nem is egyszer, aztán elváltak, újranősült. Majd megcsalta azt is, pedig az is magyar volt. A nők szépen csendben szenvedtek, majd túlléptek.
Neki a testvére szintén megcsalta a török feleségét, ráadásul tartós szeretője van, nem csak egy alkalmi. Na most az a helyzet, hogy az egész tág családban áll a bál. A pasi korlátozza a nejét, maga mellett tartja, nem engedi válni, de a szeretőt sem hajlandó ejteni.
Mit nem tud megtenni veled?? Most is dugja melletted a feleségét is. 😉 Vagy azt nem érzed megcsalásnak, mert tudsz róla?
Nem véletlenül szedett fel egy ilyen buta nőt, mint te. Azt csinál veled, amit nem szégyell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!