Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török férfi válhat?
"A feleségével csak a gyerekek miatt él."
Aha. Én meg hadd mondjam, hogy cö-cö!
Nem tudom miért hiszitek azt hogy a törökök mások . Törökország a mai világban az egyik legmodernebb ország főleg ha a férfi Isztambulban él . Persze hogy elválhat ugyanugy ahogy férfi és nőis mint minden más országban.
Amúgy gratulálok a török férfiak nagyon kedvesek és romantikusak :)
Milyen ökörség az hogy 4 neje lehet? Istenem
Már vagy 100 éve betiltották, Törökországban egy felesége lehet egy férfinak ,jó lenne tanulni már!!
Törökországban egy felesége lehet legálisan, de mint muszlim férfinek lehet 4 felesége és lesz is, ha őurasága úgy akarja. Nem veszi el legálisan, csak a mecsetben, mit gondolsz Magyarországon nem csinálják? 2 vagy 3 feleség, az első a legális, a többi is feleség, csak nem hivatalos, de ezek az iszlám szabályai szerint élnek, mindenki tud mindenkiről.
A kérdező szeretői státuszban van, mert a család nem tud róla, titkos kapcsolat, nincs is szándékában ennél feljebb emelni ebből a pozicióból. A többnejűségnek szabályai vannak, nem csak szórakozóhelyre járni, mozizni, utazgatni. Ha bejelenti, hogy szeretne egy második feleséget, akkor kerülne feljebb a kérdező a szeretői státuszból. De nem fog, mert mint feljebb írtam, ha a pasi barátja is megdugta, szégyen lenne, ha ilyen nőt elvenne feleségül. A feleséget soha nem cserélgetnék egymás között, de a szerető az más, azt ha megúnják lecserélik, akár barátok között is, onnantól már nem számít, ha a barát d.ugja. Náluk természetes kikezdeni a barátom barátnőjével, mert náluk a külföldi nők erre valók. Bepróbálkoznak, ha sikerül akkor szerető lesz, ha nem sikerül tovább állnak. Lesz másik nő akit meg tudnak dönteni, a pénzt mindenki szereti, vesz 1-2 ajándékot, elviszi ide-oda, kedveskedik, a nő máris azt hiszi, hogy a pasi odavan érte és a feleséggel csak a "gyerekek miatt van" vagy a szokásos duma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!