Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 30 éves férfi mitől válhat vonzóvá, ha eddig mindig csak a barátot látták meg benne a lányok? Mitől lesz ez több? Párkapcsolatot szeretnék, persze türelemmel, de ne csak barátség maradjon egy ismerkedésből.
Hát erre a kérdésre nem nagyon lehet jó választ adni.
Legyen vonzó a külsőd (jó genetika, ízléses öltözködés, ápoltság, rendezett frizura), jó humorérzéked, belső értékeid.
A barátzóna leggyakoribb oka hogy ugyan jófej vagy, de a külsőd nem valami megnyerő így szexuális vonzalomra képtelenek lennének az irányodba.
Lányok párt keresni ugyanoda járnak ahova a pasik. Nagyjából az internetes társkeresőn kívül nincs ilyen, ahol tuti azért van mindenki. Amúgy meg az életben kell meglátni a lehetőségeket.
Egy férfi az én szememben attól lesz vonzó ha kellően magabiztos, tudja a helyét a világban, van egészséges önértékelése, van benne akaraterő és céltudatosság.
A külső is számít persze, de a jó külső semmit nem ér belső érték nélkül. És itt nem a klasszikus szépségre gondolok.
Egyébként én komoly gondolkodású szingli nőként nemigen tudok olyan helyre menni ahol hasonló gondolkodású férfival találkozhatnék, szóval maradnak az online társkeresők, ahol elég vegyes a felhozatal.
26/N
Szia! Én pont ilyen férfi vagyok amit leírtál, és szívesen megismernélek, céltudatos, kedves aranyos vagyok. Csak sajnos kevesne nyitottak valamiért erre vagy nem tudom. Megadom az e-mail címem írj nekem: zsolt.debreczeni1986@gmail.com
Úgy látom mindketten ugyanattól szenvedünk nem találjuk az iagaz és az őszintét, és ha mindketten ezt keressük egymásban most megtalálhatjuk. Írj magánban e-mailt: Puszi, jó éjt! Zsolti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!