Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok párkapcsolatot kialakítani? 20L

Figyelt kérdés

20 és fél éves másodéves egyetemista lány vagyok. Külsőre szőkés-barna hajú, fehér bőrű nagydarab csaj vagyok -lábaim formásak, melleim átlagos méretűek, viszont van a hasamon egy kis plusz. Ne úgy képzeljetek el, hogy elfolyok, hurkáim nincsenek, igazából ez a masszívabb jellegű ember vagyok. Imádom az életet, szeretek bulizni, inni, szórakozni, sportolni (kocogás és a taposógép az egyik legnagyobb guilty pleasure a számomra) és zenélek is már egy nagyon jó ideje.

Elmúlt 20 évemben nem sikerült még egy rendes párkapcsolatot kialakítanom. Idén tavasszal majdnem összejött valami, de aztán mégsem. Borzasztóan rosszul érzem magam, hogy nekem még nem volt soha senkim, akivel elmehettem volna sok jó helyre, fogná a kezem, megölelne, szeretkezne velem. A bulikban smárolás meg nem olyan dolog, amiből az ember erőt tud meríteni egy nehéz napon.

Belefáradtam már ebbe az egyedüllétbe, és persze borzasztóan irigy és féltékeny vagyok azokra az emberekre, akiknek van egy rendes párkapcsolatuk -tudom, nem kéne, bűnös érzések ezek, de legalább bevallom és tisztában vagyok ezzel... Nem tudom már, hol ismerkedjek, járok én bulikba, egyetemre, egész nap járom a várost, de semmi. Nem tudok flörtölni, világ életemben önbizalom hiányos voltam -amit valószínűleg a jégkirálynő stílussal próbálok palástolni-esetleg ezt valaki nagyképűségnek gondolhatja-, de nem tudok ilyen halál laza lenni. Az sem tesz hozzá az önbizalmamhoz, amikor ülünk az egyik parkban, iszogatunk, odajön hozzánk egy csapat srác, beszélgetünk, és persze egy sem próbál rámnyomulni, de a csodaszép és vékony csoporttársaimra igen.

Mindig mindenki azt mondja, hogy aranyos és kedves vagyok, jól lehet velem beszélgetni, bármiről. Akkor miért szerencsétlenkedem ezzel a dologgal ennyit? Miben vagyok én rosszabb, mint bárki más? Mi hiányzik belőlem?

Bármilyen tippet szívesen várok, a hasznos tanácsokat igyekszem megfogadni. Szép estét :)

2015. szept. 13. 00:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
2015. szept. 13. 00:09
 2/16 opened paradise ***** válasza:

Ha te is látod,hogy hidegnek tűnhetsz a többség számára,akkor nyilván ezen kéne korrigálni.

Vagy net.

2015. szept. 13. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem pont a jégkirálynő stílus a probléma. Minek próbálkozzon bárki is, ha azt a benyomást kelted, hogy undok vagy, meg acélból van a szíved? Persze, ha valaki nagyon szerelmes, akkor próbálkozhat azzal, hogy megtöri az ellenállásod, de hát kinek van ideje meg kedve erre csalódások tömkelege után?
2015. szept. 13. 00:12
 4/16 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló, ezért nem kellett volna feleslegesen leterhelned a képfeltöltés.hu szerverét. Lehet, hogy neked nem itt kezdődik a probléma -hidd el, megéltem elég sok mindent a tavalyi évben-, de engem ez nagyon is zavar.

Köszönöm a hasznos választ...

2015. szept. 13. 00:12
 5/16 A kérdező kommentje:

Az előző válaszom az #1 -nek szólt.

#2, #3: higgyétek el, alapjában véve próbálok nem ilyen hideg lenni, de annyira belülről jön ez a dolog. Borzasztó ez az egész, és az a legrosszabb, hogy tudom a problémát, de egyszerűen képtelen vagyok változtatni rajta. Ezen az önbizalomhiányon.

2015. szept. 13. 00:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha rád nyomulna egy kedves pasi fogadnád a közeledését?

Nem zárkóznál be és lennél hűvös vele a félénkséged miatt?Nem mindenkinek megy a személyes ismerkedés,sokan leblokkolnak a döntő pillanatban.Próbáltad már neten?

2015. szept. 13. 00:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Mert komolytalanul viselkedsz. Én pl. utálom a komolytalan nőket. 27/F
2015. szept. 13. 00:22
 8/16 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem csak simán csúnya vagy. Ezt ne beszólásnak vedd, mert lányoknál ez a No.1 probléma ami miatt nem próbálkoznak a fiúk.

Viszont nagyon szépen összeszedetten írtál amiért jár az elismerés.

2015. szept. 13. 00:22
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha a könyékemen élnél én randiznék veled.Nem feltétlenül azért,hogy összejöjjünk,de együtt oldhatnánk a gátlásainkat és jól összebarátkozhatnánk,aztán ki tudja...
2015. szept. 13. 00:23
 10/16 A kérdező kommentje:

#6: Nem igazán próbáltam meg úgy istenigazán. Néha regisztrálok, de általában letörlöm magam, amikor a 20. üzenetben ezek a vén, kiéhezett kujonok írnak rám a farkukat mutogatva... Ez azért elég lelombozó szokott lenni :D De lehet, hogy megpróbálom most, ki tudja :D

És fogadnám a közeledését :) Végülis tavasszal is fogadtam a srácnak, aki nagyon kedves volt és aranyos, de időközben rájöttünk, hogy túlságosan mások az igényeink.

2015. szept. 13. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!