Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok párkapcsolatot kialakítani? 20L

Figyelt kérdés

20 és fél éves másodéves egyetemista lány vagyok. Külsőre szőkés-barna hajú, fehér bőrű nagydarab csaj vagyok -lábaim formásak, melleim átlagos méretűek, viszont van a hasamon egy kis plusz. Ne úgy képzeljetek el, hogy elfolyok, hurkáim nincsenek, igazából ez a masszívabb jellegű ember vagyok. Imádom az életet, szeretek bulizni, inni, szórakozni, sportolni (kocogás és a taposógép az egyik legnagyobb guilty pleasure a számomra) és zenélek is már egy nagyon jó ideje.

Elmúlt 20 évemben nem sikerült még egy rendes párkapcsolatot kialakítanom. Idén tavasszal majdnem összejött valami, de aztán mégsem. Borzasztóan rosszul érzem magam, hogy nekem még nem volt soha senkim, akivel elmehettem volna sok jó helyre, fogná a kezem, megölelne, szeretkezne velem. A bulikban smárolás meg nem olyan dolog, amiből az ember erőt tud meríteni egy nehéz napon.

Belefáradtam már ebbe az egyedüllétbe, és persze borzasztóan irigy és féltékeny vagyok azokra az emberekre, akiknek van egy rendes párkapcsolatuk -tudom, nem kéne, bűnös érzések ezek, de legalább bevallom és tisztában vagyok ezzel... Nem tudom már, hol ismerkedjek, járok én bulikba, egyetemre, egész nap járom a várost, de semmi. Nem tudok flörtölni, világ életemben önbizalom hiányos voltam -amit valószínűleg a jégkirálynő stílussal próbálok palástolni-esetleg ezt valaki nagyképűségnek gondolhatja-, de nem tudok ilyen halál laza lenni. Az sem tesz hozzá az önbizalmamhoz, amikor ülünk az egyik parkban, iszogatunk, odajön hozzánk egy csapat srác, beszélgetünk, és persze egy sem próbál rámnyomulni, de a csodaszép és vékony csoporttársaimra igen.

Mindig mindenki azt mondja, hogy aranyos és kedves vagyok, jól lehet velem beszélgetni, bármiről. Akkor miért szerencsétlenkedem ezzel a dologgal ennyit? Miben vagyok én rosszabb, mint bárki más? Mi hiányzik belőlem?

Bármilyen tippet szívesen várok, a hasznos tanácsokat igyekszem megfogadni. Szép estét :)

2015. szept. 13. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Megértem a problémát. ha egy már majdnem összejött, akkor biztos lesz még ilyen!

Eléggé fiatal vagy. Még időd is bőven van, hogy rájöjj, min és hogyan lehetne változtatni.

2015. szept. 13. 01:33
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

esetleg abból a hasból le tudnál adni? ha már külsőre mennek a fiúk szted ennyire, ki tudja, h ezen múlna-e vmi.

ja, nyomhatnád a buta csajt is, pl. leejtesz vmit, és nyomsz egy ilyet, h ez az, amit tanultunk fizika órán, ez a grafutáció. :D jobb esetben kijavít, és okosnak érezheti magát, bár olyan hülyék manapság, h csuda, szóval inkább vmi kocsis kérdést nyomj be neki, a lóerőket minden barom tudja manapság. :D

nem bírtam aludni, szóval azért jött a hülyeség. :D gyere privire, utána meg szobára :DDD, neten pedig nehogy azt hidd, h egyből menni fog a szőke herceg.

2015. szept. 13. 03:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Akarsz ismerkedni?

2015. szept. 13. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Amennyiben, kicsit nagy darab vagy, de nem 100%-ban zsíros (elmondásod szerint), talán érdemesebb lenne beiktatnod egy diétát, hogy lepucold magadról a felesleget. Jó lenne, ha az interneten keresnél egy képet, ami kb. hasonlít a testalkatodhoz. Lehet egyszerűen kövér vagy és te ezt nem látod magadon. Manapság sok lány nem látja vagy nem ismeri be ezt a szomorú tényállást.
2015. szept. 13. 13:16
 15/16 anonim válasza:

Az önbizalomhiány itt a legnagyobb probléma szerintem.., próbálj meg kicsit lazább, határozottabb lenni.

Én is hasonló helyzetbe voltam, és azóta sem tudtam megoldani. Ma már nem is nagyon vágyok kapcsolatra mert mindig egyedül voltam, már képtelen lennék rá, és ezt megszoktam. Én is jégbe fagyasztottam a szívem, addig mondogattam magamnak hogy jó így egyedül hogy végül elhittem. Azt tanácsolom ne kövesd el ezt a hibát amit én is, SOHA NE ADD FEL!

Ami még lehet hogy neked a határozottabb pasik jönnek be. De az ő szemszögükből nekik nem jönnek be a visszahúzódó lányok. Így pont azokat nem tudod bevonzani akiket szeretnél. Ilyen esetekben viselkedj kihívóan, céltudatosan, de ha valaki kicsit flörtöl veled ne érezze hogy mindenben azonnal benne lennél, tarts egy bizonyos határt. Azzal tudsz nagy hatást kifejteni ha kicsit "elérhetetlen,, vagy. Sok Sikert! ;)

2015. szept. 13. 17:17
 16/16 anonim válasza:

Komoly stílusú vagy viszonylag ami nem is baj, személyem szerint szimpatikus is és eléggé megfogó dolog tud lenni ez a ,,jégkirálynő stílus'' Nincs baj majd találsz idővel valakit

,,A legjobb dolgok mindig akkor jönnek mikor nem számítasz rá'' ezért a legjobbak..

De amúgy ennyiből elég nehéz kiismerni téged 1 rövidke kis leírással ahhoz ismernünk kéne teljesen hogy mi lehet a baj a leírások alapján szimpatikus stílusod van.

2015. szept. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!